Eskişehir'de Kürtaj Uygulamaları ve Gebelik Sonlandırma Operasyonlarını Steril ve Hijyenik Özel Klinik Ortamında Gerçekleştirmektedir.
Op.Dr. Talat Remzi Demirkol, Genital Estetik Uygulamalarında Etkin ve Yüksek Bir Tecrübeye Sahip Uzman Hekim Olarak İyi Bir Seviyeye Sahiptir. Özellikle Biyo-Eşdeğer ve Hormon Tedavilerinde Alanında Uzman Bir Doktordur.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kürtaj
Anormal Kanamalar Tedavisi
Özel Gürlife Hospital
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Beşinci Gün Transferi
Doğum
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Özel Gürlife Hospital
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Kontrol Randevusu
Kozmetik Jinekoloji
Kısırlık
Özel Gürlife Hospital
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Over Kistleri
Radyofrekans İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Özel Gürlife Hospital
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Filmi
Rahim Içi Araç(Spiral)
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Rahim ve İdrar Kesesi Sarkma Ameliyatı
Rahim İçi Kalınlaşma
Riskli Sezeryan Doğum
Özel Gürlife Hospital
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Sezeryan Doğum
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İkili Tarama Testi
a...
Özel bir durumdan dolayı tavsiye üzerine ulaştım. Talat Bey, cerrahi müdahaleye varana kadar birkaç yol olduğunu belirtti ve yaptığı basit işlem sonucunda (kriyoterapi) tedavi olumlu sonuç verdi. Daha sonra gebelik takibimi, kontrollerimi Talat Bey gerçekleştirdi ve doğumda yine kendisiydi. Başından sonuna kadar tecrübesi, güler yüzlülüğü, herhangi bir olumsuzlukta rahatlatıcı ifadeleri ile güzel ve rahat bir gebelik geçirmeme yardımcı oldu. Çevreme kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi.
bu...e
Bir tanıdığımın önerisi ile ulaştım. Düşük geçirdim ve sonrasında gebe kaldım gebeliğimi takip ediyor suan. Kesinlikle her sorunu olanı doktoruma yönlendiriyorum çok memnunum. cana yakın ve temkinli olması benim en beğendiğim özelliği diyebilirim. Çevreme tavsiye ederim
Talat Bey çok ilgili, mükemmel bir doktor. Kendisi çok güzel ilgilenip, takip ediyor. Takipleri iyi ve randevularında saatinde orada oluyor. Özel telefonundan kendisine çok çabuk ulaşabiliyoruz. Doğumumu, ameliyatımı ve başka şeylerdeki tedavimde Talat Bey'e yaptırdım.
l.....
Talat Hocamın 16 senedir belki de daha fazla hastasıyım. Kendisi çok iyi, çok sabırlı, çok düşünceli bir doktor. İlla tedavinin parasını almıyor yarı miktarını da alabiliyor o kadar düşünceli, iyi bir doktorum. Çok memnun olduğum için şu anda da 3 buçuk hamileyim doktorumu bırakmadım. Tüp bebek olduğu için takibini Talat Hocam yapıyor. Kendisi bilgilendiriyor, çok güzel de ilgileniyor. Çok da sabırlı bir doktorum.
Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Talat Bey iyi, güler yüzlü, her soruma yanıt alabildiğim bir doktor. Gebelik takiplerimi kendisi sağladı. Sürecimle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
ay...
İlk gebeliğimde profesyonellik ile gebelik zehirlenmesi olduğunu anlayan ve derhal doğuma girmem gerektiğini söyleyen harika bir doktor. Şuan 2. Gebeliğim ve asla Talat hocamdan başkasını düşünmedim, işini severek yapan, her konuda yardımcı olan ve bilgilendiren mükemmel bir insan. Buradan Talat hocama tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, minnettarım.
mr...l
Talat bey hayatımda tanıdığım en güler yüzlü en halden anlayan en mükemmel doktor. Daha iyisini tanimadim gerçekten. O kadar güzel bir tedavi süreci geçirdim ki kendisiyle sanki hastası değil kardeşiymisim gibi tedavi etti beni. Hormon bozuklugu sebebi ile kendisine gelmistim suanda gebelik takibimi yapiyoruz. Beni hem çok güzel bilgilendirdi aydınlattı sakinlestirdi hemde gerçek anlamda tedavi etti Hemşiresi de cok tatli ablam gibiydi hep destek ve yardımcı oluyor. Çok seviyorum ikisinide güvenle gidebilirsiniz kesinlikle öneririm.iyiki varlar.
d.....
Talat hocam gerek profesyonelliği gerek hastasını rahatlatan tavırları ile harika bir doktor. İlk gebelik sürecimi Talat hocamla geçiriyorum. Çok memnunum. 33 haftalık hamileyim. Çevreme ve arkadaşlarıma gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
c.....
Talat Bey'den çok memnunum. Kendisi gebelik takibimi sağladı. 1 ay öncesinde de doğumumu yaptırdı. Talat Bey mükemmel bir doktor. Kendisi her şekilde beni fazlasıyla bilgilendirdi. Her konuda yardımcı oldu.
öz...m
Bir düşük ardından hamile kalamıyordum.Talat Bey süreci baştan sona çok iyi yönetti. Ay ay takibimi gerçekleştirdi. Hamile kaldım. Hamilelik sürecinde de hep destek oldu. Doğumda bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca soğukkanlılıkla doğuma geçmemiz gerektiğini bildirdi. Sayesinde normal doğumla sağlıklı bir kızım oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
Talat Remzi Demirkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talat Remzi Demirkol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Talat Remzi Demirkol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Beşinci Gün Transferi, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanserde kadın cinsel sağlığı, Blastokist Transferi, Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Over Kist Ameliyatı.
Talat Remzi Demirkol adresi nerede?Talat Remzi Demirkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Akınsel Sok. No:1 Tepebaşı Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talat Remzi Demirkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talat Remzi Demirkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talat Remzi Demirkol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talat Remzi Demirkol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Talat Remzi Demirkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talat Remzi Demirkol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Talat Remzi Demirkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Talat Remzi Demirkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Talat Remzi Demirkol hangi sigortaları kabul ediyor?Talat Remzi Demirkol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Eureko Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları