- Böbrek Taşı
- Üreter Taşı
- Böbrek Hastalıkları
Altunizade, Nuhkuyusu Cd No:96, 34662 Üsküdar/İstanbul, Üsküdar, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mi...r
hocam sizi tanımak bi şeref kendimi çok şanslı hissediyorum benim durumumda olupta şifa arayan mutlaka tansel hocayı bulması lazım eğer varsa tansel hoca bulur :) Sevgilerle
mi...r
Onunla 3 ay önce tanıştık okadar cana yakın içten hastası ile ilgilenen bu güne kadar boylesini gormedim allah ondan razı olsun tansel hocadan mardinden fuat
mi...r
ilgi ve alakası ve tedavideki başarıları ile taktir edilecek bir insan. Her zaman böbrek taşlarım korkulu rüyam olmuştu. Tansel Hoca ile tanıştıktan sonra, korkularım sona erdi.
Tansel Kaplancan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tansel Kaplancan, Üroloji.
Tansel Kaplancan adresi nerede?Tansel Kaplancan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade, Nuhkuyusu Cd No:96, 34662 Üsküdar/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tansel Kaplancan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tansel Kaplancan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tansel Kaplancan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tansel Kaplancan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tansel Kaplancan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tansel Kaplancan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tansel Kaplancan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Ürologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar