Hakkımda
Tansu PALAVAN 1992 yılında Rize de doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ da tamamladı. ilk lisans derecesini Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fak...
Okullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe
- Üsküdar Üniversitesi Psikoloji
- Üsküdar Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Narin Caddesi Greentown Plaza No:9 D Blok Kat:6 D:17, Tekirdağ
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Boşanma Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Cattell 2a Zeka Testi
Dinamik Psikoterapiler
Psikoviv Psikolojik Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlat Edinme Sürecinde Psikolojik Destek
Evlilik Terapisi
Gessell Gelişim Testi
Hipnoterapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Değerlendirme
Psikoviv Psikolojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
s....ö
Ben çocuklarımı getiriyorum,çok guler yüzlü bir Dr ve çok ilgili bir kaç seans almamıza rağmen çocuklarımdaki değişim harika,Anne baba olarak bizimle iletişimi bize yaklaşımı ne yapmamız gerektiğini çok güzel anlatıyor.
2aydır devam ediyoruz kızım için çok iyi geldi korkularını endişelerini yenmeyi başardı devam ediyoruz dr Tansu hanımla mükemmel bir insan çocuklara yaklaşımı çok güzel sıkıntı yaşayan herkesin çözüm bulması için gelmesi gerek diye düşünüyorum
ca...
Tansu hanımı iyi ki tanıdık, oğlumun asansör ve karanlık korkusu vardı. 4 seansta ciddi bir ilerleme kaydettik. Hayatımıza iyi ki dokunmuş, çocuğuma yaptığım en büyük iyiliklerden biri Tansu hanım ile tanıştırmaktı kesinlikle.
f.....
3. seansım bugündü iyi ki gitmişim. iyi ki tansu hanımı tanıdım. hem hayatım olduğundan daha yolunda artık. hem de daha mutlu daha hafif biriyim sayesinde.
s....n
Çocuğum için araştırma yaparken Tansu hanımı tercih ettim yapılan yorumlardan.Kendisi güler yüzlü.Değişik metodlarla ilerliyor ve yardımcı oluyor.Biz genel olarak memnunuz kendisinden.Ve ilerleme oldukça çocuğumda daha da memnun oluyoruz.
be...ç
Tansu hanıma o kadar minnettarız ki iyiki tanımışız seni hocam. Sayende kızım herşeyi tüm korkularını yendi. Kızımın okul ile korkuları vardı çok dr gezdik çok aşırı kötü zaman geçirdik ve çok yorulduk. Tansu hocamızla tanıştık " hiç merak etmeyin herşey yoluna girecek kızınız okula devam edecek " dediginde içimde umut yoktu ama hocamıza çok güveniyordum. O kadar duaciyiz ki hocamıza iyiki hocam iyiki sizi tanımışız sende kızım çok iyi oldu evimizin havası değişti sihirli değnek değdi sanki evimize sizi çok seviyoruz hocam Allaha emanet olun
ş.....
Oğlumun kreşte yaşadığı bazı davranış bozuklukları yüzünden Tansu Hanım'a başvurduk. İlk başta çok karamsar ve üzgündük. Ancak Tansu Hanım'la yaptığımız seanslardan sonra olumlu yönde gelişmeler yaşadık. Kendisi ilgisi, alakası, yol göstericiliği ile hem aile olarak bizi rahatlattı bize yol gösterdi hem de oğlumun olumsuz davranışlarının sönmesine yardımcı oldu. Gerçekten iyi ki kendisi ile tanıştık, çok memnun kaldık. Çerkezköy'de psikoloji alanında bir sorununuz varsa gideceğiniz ilk adres olmalı, herkese öneriyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
d....ş
Çerkezköy’de başka bir psikoloğa 6 seans gittim kaygılarım vardı fakat olumlu dönüş alamadım tansu hanıma geldim hemen çözdü . Kendisi ile görüştüğümde çok özgüvenli hissediyorum çok sempatik Güler yüzlü sevecen bir hanımefendi kendisi . Tansu hanıma gitmenizi tavsiye ederim .
Şimdilik herşey güzel gidiyo Tansu hamımdan çok memnunum oğlumda daha çok kısa bir zaman olmasına rağmen ufak tefek olumlu gelişmeler görüyorum teşekkür ederim kendisine
c.....
İyi ki hayatıma dokunmuş dediğim insan. 1 aylık süreçte gerçek beni görmeme yardımcı oldu. İlaç desteği almam gerektiğini düşündüğüm süreçte, aslında hiç gerek olmadığını bana her seferinde gösteriyor. Bu saatten sonra hayatımda her zaman olacak kişidir kendisi. İyi ki bu sürece onunla başlamışım.
Hakkımda
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikologlar
Tekirdağ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikologlar
Tekirdağ bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar