1991 YILINDA EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE YÜKSEK ÖĞRENİMİME BAŞLADIM VE 1996 YILINDA MEZUN OLDUM.AYNI YIL MEMLEKETİM ISPARTA MERKEZDE MESLEKİ HAYATIMA BAŞLAYARAK HALEN MESLEĞİME DEVAM ETMEKTEYİM.EVLİ ,ZEYNEP VE KEREM ALİ İSİMLİ İKİ ÇOCUK BABASIYIM.
- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Çürükleri ,
- Diş ve Diş eti hastalıkları ,
- Diş Ağrısı ,
- Diş Eksikliği ,
Çelebiler Mahallesi 119. Caddesi No:19/21-1 Kutlu Doğukan Apartmanı, Isparta Merkez, Isparta
20'lik Diş Çekimi
Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Koruyucu Dolgu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
hü...l
Sayın Diş Hekimi Teoman Bardak ve ekibi randevu süresince oldukça nazikti. Randevu saatimde hiç bekletilmeden hemen tedaviye alındım. Teoman Bey çekilen diş röntgenimin üzerinden son derece bilgilendirici bir şekilde açıklama yaptı, işlem sırasında da oldukça nazik bilgilendirici ve pratikti. İşlemi çok kısa sürede tamamladı. İşlem sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı, morluk vb bir şikayetim olmadı.
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
f....a
20'lik gömük dişim ve yanında 2 adet kanal olup da başarılı olamayan dişlerim vardı çok fazla farklı hastanelere ve diş hekimlerine gittim ve başarılı sonuç alamadım diş doktorları ve hastaneler gerçek anlamda Korkulu Rüyam olmuştu Ama Teoman Bey ile tanıştım çok tatlı dilli güler yüzlü ve koltuğa oturduğunda yine kalbim çok hızlı atmaya başladı çarpıntım oldu nabzım yükseldi ama Teoman Bey o kadar güler yüzlü iyi bir Hekim ki Ben hayatım boyunca bu yaşıma kadar böyle bir doktorla karşılaşmadım Güler yüzüyle tatlı diliyle elimi tutaraktan beni sakinleştirmesi nefes kontrolü yaptırması ve 3 tane dişimi hiç acıtmadan baskı uğramadan çekmesi Gerçekten mükemmel bir doktor yüzümde hiçbir şişlik ağrı acı olmadı Eskiden bir tane 20'lik diş çektirmiştim ve bir hafta yüzüm şişmiş gezmiştim Üstüne üstlük yirmilik dişim çekilirken diğer dişim kırılmıştı tam bir Fobi idi artık benim için Ama bundan sonra tek gideceğim Doktor Teoman Bey çok ellerinize sağlık saygılarımla
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
ma...
Diş koltuğu korkumu yenmemiz sağladılar. Artık tereddütsüz gidiyorum. Çok iyiler
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kök Kanal Tedavisi •
me...i
En hızlı çözüm aldığım bir süreç yaşadım farkında olmadan yirmilik dişimi çekti Bu benim en korktuğum şeydi tamiyle ön yargılarımı yıktı Mıhteşem bir doktor Herkase tavsiye ederim
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
mu...y
Teoman bey ve ekibine 18 yıldır sonsuz güvenle ; 20 lik diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu ve porselen ve zirkonyum kaplama tedavileri için çok memnun kaldım. ..
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kök Kanal Tedavisi •
ah...ş
Teoman Doktor 14 yıl kullandığım diş protezi taktı. Sonunda bazı dişimin cürümesi ile ön tarafa protez yaptı.
bütün islemler gercekten mükemmel idi. Dt. Teoman Bardak ve ekibi gercekten cok kibar,, yardımsever ve mütevazi idiler ve bu harika Poliklinigi ictenlikle tavsiye edebilirim.• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Tam Diş Protezi •
K
k.....
Teoman beye lamine kaplama yaptırdım sonuçtan çok memnunum gerçekten. Dişlerim tam istediğim gibi oldu süreç boyunca olan ilgisi de beni memnun etti
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Lamina Uygulamaları •
Teoman Bey ve ekibi son derece nazik.kendisi işinin ehli bir hekim olduğunu umudumu kestiğim dişime kanal tedavisi ve arkasından köprü uygulayıp kurtararak ispatladı.
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Köprü Uygulaması •
ha...m
Teoman beyin yaptığı implant ve zirkonyum çok güzel oldu ayrıca tüm personelinin gösterdikleri ilgi alaka ve güler yüzleri için çok teşekkürler ...
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
T
t.....
Teoman beyin Ellerine sağlık, ayrıca ekibinede çok teşekkür ediyorum. İmplant için 18 dişim çekildi hiç acı hissetmedim. Kapidan içeriye girdiğinizden itibaren güler yüzlü personeli ile nezih temiz Avrupa standartlarında bir klinik Ben memnun kaldım çok iyi bilgilendiriliyorsunuz, bugün implant üstü dişlerim takıldı
• Özel Diş Dostu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
Teoman Bardak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Bardak, Diş Hekimi. Size Teoman Bardak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Teoman Bardak adresi nerede?Teoman Bardak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çelebiler Mahallesi 119. Caddesi No:19/21-1 Kutlu Doğukan Apartmanı Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Bardak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Bardak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Teoman Bardak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Teoman Bardak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Teoman Bardak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Bardak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Teoman Bardak hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Teoman Bardak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Teoman Bardak hangi sigortaları kabul ediyor?Teoman Bardak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.