- Diş Çapraşıklığı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Özel İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Özel İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ne...
Fazla beklemeden tedaviye alındığımız için bu durumdan memnun olduk. Tedavi süresince yeterince açıklayıcı bilgilendirme yapıldı. Ve en önemlisi de doktorumuzun ve çalışanların güler yüzlü olması bizi çok memnun etti.
di...
Uzun süre araştırma sonucunda Tolga hocayı tercih ettim ve tel tedavisi konusunda alabileceğim en iyi hizmetlerden birini aldım. Doktorum tedavi sürecinde süreçle ilgili her detayı bana anlatarak ilerledi. Tedavi sürecimde sağladığı özen ve titizlik sayesinde dişlerimde inanılmaz bir fark yarattı. Tel tedavisi düşünen herkese içtenlikle tavsiye ederim.
i̇...a
Tel tedavisi için tercih ettim. Son aşamalılarında olduğum tel tedavim hala devam ediyor ve süreç boyunca doktorumun profesyonelliğinden, ilgisinden ve güler yüzünden son derece memnunum. Her randevumda detaylı bilgilendirme yaparak beni süreçle ilgili bilgilendiriyor. Dişlerimde inanılmaz bir değişim oldu. Düşünen herkese tavsiye ediyorum.
Ş
ş....d
Yıllardan bu yana ertelediğim diş teli tedavisini Tolga hocamın güzel yönlendirmesi ve naif kişiliğiyle tamamlamış bulunmaktayim.Artik rahatça gülümseyebiliyorum Tolga hocamın bu iki buçuk senelik süreçteki ilgisinden sabrindan çok memnun kaldım.Basarilarinin devamını diliyorum
Prof. Dr. Tolga Topçuoğlu
Çok teşekkür ediyorum Ş.. hanım. Dişlerinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
fg...e
Bulunduğum şehirde profesyonel yeteneklerini konuşturan Tolga Hocamız, diş teli sürecim boyunca benim için rahat bir deneyim yarattı. Ayrıca tedavi sonucunda ve sonraki dönemlerde gösterdiği ilgidende çok memnun kaldım
sü...
Diş teli tedavimden çok memnunum. Tel tedavisi olmak isteyen arkadaşlarıma hocamı gönül rahatlığıyla yönlendirebiliyorum
K
k...
Kızımın çalıştığı klinikte hekim Tolga hocam genel bir muayene için gittiğimizde gömülü süremeyin dişlerinin olduğunu öğrendik ve Tolga hocamın verdiği bilgiler dahilinde tedaviye başlamaya karar verdik.Tedavi sürecimiz son derece ilgili ve güzel ilerliyor.Doktorumuzun bir çok özelliği iyi ve güzel ama en çok ilgisini sorularımıza verdiği cevaplarla son derece güvenerek yaklaşıyoruz tedaviye. Doktorumuzu herkese tavsiye ederim çok memnunuz
i...
Doktorum Tolga Bey'e yakınlarımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisine başvurma sebebim dişlerimde mevcut olan çarpıklıktı. Henüz tedavimin birinci ayındayım ve gayet memnunum, sürecimle yakından ilgileniyor. Aslında en beğendiğim özelliği de tedaviye karşı ilgili olması, ayrıca tedavi sırasında herhangi bir sorun oluştuğunda gün içinde hemen randevu alabiliyorum, kendisine ulaşamama veya süreçte aksama olması söz konusu olmuyor. Tolga Bey'e çevremdeki insanların yönlendirmesiyle gitmiş biri olarak bende yakınımdaki herkese tavsiye ederim,
m....
Doktor beyden memnunuz. Aynı doktora 3 hastamız. Çocuğumun diş teli tedavisi için gidiyoruz ve sürecimiz devam ediyor. Tolga Bey gayet güleryüzlü, ilgili birisi. Ne zaman randevu almadan gitsek kendisi sağ olsun bizi boş çevirmiyor.
Z
z.....
Doktorumdan çok memnunum. Kendisi mükemmel bir insan. Tolga Bey diş teli tedavimi uyguladı ve tedavime devam ediyorum. Tedavimden memnunum.
Tolga Topçuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolga Topçuoğlu, Ortodonti. Size Tolga Topçuoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lingual Ortodonti, Ortodontik Tedavi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Diş Teli Tedavisi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Sabit Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Erken Ortodontik Tedavi.
Tolga Topçuoğlu adresi nerede?Tolga Topçuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rauf Bey Mah.Dr.Devlet Bahçeli Blv.2.Etap 40/A Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolga Topçuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tolga Topçuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tolga Topçuoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolga Topçuoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tolga Topçuoğlu hangi dilleri konuşuyor?Tolga Topçuoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tolga Topçuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolga Topçuoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolga Topçuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Tolga Topçuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.