- Diş Eksikliği ,
- Diş Ağrısı ,
- Peri-İmplant Mukozitis ,
- Bruksizm (Diş Gıcırdatma) ,
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri ,
Kemalpaşa Mah. Kenan Sofuoğlu Cad. No:2 Adatepe Plaza İç kapı no:101 Serdivan/SAKARYA, Sakarya 54100
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Tuğba Akkar Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Tuğba Akkar Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
b....t
Tedavi düşündüğümden daha kolay sonuçlandı ve etksini hemen hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Kök Kanal Tedavisi •
O
o....k
Kuruma girdiğim temizlik ve ferahlığı içimi çok rahatlattı ve diğer seanslar da daha keyifli gitmemi sağladı. Ulaşım yeri açısında çok kolay bulunan bir yer.
e....b
Randevuların çok uzun sürmemesi ve tedavi esnasında yapılan müdahaleler çok iyiydi. Tavsiye ederim
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
m....b
Tedaviye başlamadan önce yapacaklarını belirtmesi ve tedavi sonucunda bire bir uygulanması çok başarılıydı. Tavsiye ederim
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
s....e
Tedavi sürecin de ilgilenmesi ve daha sonrasında dışarıda uygulamam gereken durumları çok güzel anlattı ve beni aydınlattı
s....g
Tedavi sürecine başladığım da, kurumun konumu, yeniliği ve aletlerin son teknoloji olması tedavi sürecim boyunca hem rahat ulaşımım hem de çekinmeden seanslarıma gitmeme sebep oldu tavsiye ederim.
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
a....a
Tedavi sürecine başlamadan çok korkularım vardı. Hem elinin hafifliği hem de moral desteğiyle çok kolay atlattım bu süreci.
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Tam Diş Protezi •
e....k
Gittiğim her seansta randevularıma tam saatinde girdim ve işlem sürecinde çok sıcak kanlıydı tavsiye ederim.
s....o
Çok iyi koşullar sağlıklı tedavi ve hasta üzerinde ki ilgisi harikaydı.
L
l ...ö
Kendisinden çok memnun kaldım her soruma samimiyetle cevap verdi mutlu ayrıldım
• Tuğba Akkar Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
Tuğba Akkar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Akkar, Diş Hekimi. Size Tuğba Akkar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemik Grefti, Apikal Rezeksiyon, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Köprü, Estetik Porselen, Köprü Uygulaması.
Tuğba Akkar adresi nerede?Tuğba Akkar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mah. Kenan Sofuoğlu Cad. No:2 Adatepe Plaza İç kapı no:101 Serdivan/SAKARYA Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Akkar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Akkar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğba Akkar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Akkar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Akkar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Akkar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Tuğba Akkar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.