Fzt. Tuğba Çiftci Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi Hizmetlerimiz: - Fizik Tedavi - Ortopedik Rehabilitasyon - Manuel Terapi - Recovery & Rejenerasyon - Egzersiz Danışmanlığı - Pilates

Fzt. Tuğba Çiftci

Hacıhalil Mahallesi 1207. Sokak No:1 Kat:2 Ofis:15 Match Plaza Gebze/Kocaeli, Gebze, Kocaeli

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Hacıhalil Mahallesi 1207. Sokak No:1 Kat:2 Ofis:15 Match Plaza Gebze/Kocaeli, Kocaeli

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Henüz yeni başladık fakat profesyonel yaklaşım hayran bıraktı.

Çenemde kayma vardı, ağrısı boynuma vuruyordu. İnternetten araştırıp kendisini buldum. 12 seans gittim, sürecim devam ediyor. Kendisinden çok memnunum, olumlu sonuçlar aldım. Tuğba Hanım çok tatlı bir uzman. Beni iyi bir şekilde tedavi etti.

T

Boynumu dik tutamadığım için kendisine başvurdum. 15 seans gittim, çok faydasını gördüm. Hareket ve masaj olarak başladık, sonra cihaza geçtik. Tuğba Hanım çok kibar ve ilgili bir uzman. Kesinlikle işinde iyi bir uzman, ben kendisinden memnun kaldım. Tekrar kendisine gitmeyi düşünüyorum.

Sol kolumdaki tendon yırtığı için tavsiye üzerine başvurdum. 15 seans gittim, olumlu sonuçlar aldım. Kolumu kullanamıyordum, artık çok rahatlıkla kullanabiliyorum. Her aradığımda ve mesaj attığımda kendisine ulaşabiliyorum. Sorduğum sorulara olumlu şekilde dönüşler yapıyor. Bize çok yardımcı oldu, herkese tavsiye ederim. Tuğba Hanım'ı tanıyana kadar fizyoterapistin işe yarayacağını düşünmüyordum, ama sayesinde her şeyi gördüm. En çok beğendiğim özelliği maddiyata bakmıyor, insanlara şifa vermeye çalışıyor, bu beni çok etkiledi, elinden geleni yapıyor. Biz çok memnunuz.

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Bel - Boyun Fıtığı

Tuğba hanım nazik işinde iyi bir fizyoterapist. Bel fıtığı için gittik iyi seviyelere geldik.

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Tugba Hanim ile siddetli bel fitigi agrilarim nedeniyle iletisime gecmistim. Agrilarim buyuk olcude azaldi suan surecimiz devam ediyor ve her seansda daha da iyi hissediyorum. İyi ki yollarimiz kesisti.

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Tedaviye çok ağrılarla geldim tedavi süreci etkili ve çok faydalıydı yapılan tedavi ağrılarıma yönelikti sonucunda ağrılarım geçti

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Yaklaşık 4 ay önce boyun fıtığı tanısı konuldu. Ağrı ve uyuşmalarım çalıştığım iş sebebiyle de dayanılmaz hale gelmişti. Tuğba Hocamın kliniğine başvurdum. Kendisi bana uygun bir tedavi programı oluşturdu. Tedavi sürecimi tamamladım ve ağrılarım neredeyse hiç kalmadı. Verdiği tavsiyelere uyarak konforlu bir şekilde çalışıyorum gerçekten çok mutluyum. Herkese öneriyorum.

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Ofis çalışanıyım ve bilgisayar başında çalıştığım için sürekli geçmeyen yaygın boyun sırt ve bel ağrılarım oluyordu. Tuğba Hanım’a başvurduğumda ağrılarıma yönelik manuel uygulamalar ve farklı yöntemlerle tedavimi gerçekleştirdi. Ağrılarım büyük ölçüde azaldı fakat koruyucu tedavi kapsamında düzenli olarak hizmet almaya devam etmekteyim. Ofis çalışanıysanız kesinlikle böyle bir terapiye ihtiyacınız var. Tuğba Hanım işini en iyi şekilde yapıyor. Tavsiye ediyorum.

Konum: Fzt. Tuğba Çiftci Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Bel ağrılarım için Tuğba hanıma başvurdum ve çok memnun kaldım. İlgi ve alakaya diyecek lafım yok çok iyiydi. Kullandığı modern tıp tedavileri alanında iyi olduğunu benim için kanıtladı.