Uzm. Kl. Psk.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Psikoloji
Eskişehir 1 adres
Eskişehir
Hoşnudiye Mahallesi Tacin Sokak no: Kutru, Apartmanı 14 Daire:3 Kat: 1, 26130 Tepebaşı/Eskişehir
e....s
Tuğba Hanım ile boşanma sonrasi ilişki problemlerime bakabilmek için başvuruda bulundum.Kendisi benim hikayemde anlattığım tüm zor zamanlarda gözümün icine bakabilen yanımda olduğunu hissettiğim bir yol arkadaşı oldu..Göremediğim dongulerimi farketmemi sağladı hiç kolay değil terapi almak ama bu kararı verecekseniz kesinlikle doğru insan olmalı diye düşünüyorum.
s....a
Nasıl başlayacağımı bilmiyorum, ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Tuğba hanımın ilk karşısına çıkan kişi ile şuanki ben arasında çok büyük fark var. Özgüven eksikliği, değersizlik duygusu, geçmişimle ilgili travmalarım ve bunların bugünüme etkisi üzerine sorunlarım vardı. Zor ve sancılı bir süreçte sanılanın aksine iş psikologtan öte kişiye düşmektedir. Bu süreçte yargılamadan dinleyen, doğru soruları ile olaylar üzerine düşünmeyi sağlayan profesyonel bir desteğin varlığı çok önemli. Çevremde psikolojik destek alan bazı kişileri görünce iyi bir psikologa denk geldiğim için şükrediyorum. Çünkü kendimiz ve geçmişimizle yüzleşmek kolay bir şey değil. Bu zor süreçte yargılamadan sizin olayları farketmenizi sağlayacak birinin varlığı çok önemli. Geleneksel ve muhafazakar bir aile içerisinde yetişmiş bir kadın olarak kalıplarımı, kendime dair çarpık düşünceleri ve duvarlarımı yıktım. Bu zorlu süreci tuttuğum günlük ve profesyonel bir psikologun desteği ile atlattım.
el...f
İlginiz güzeldi, desteğiniz ile daha iyi hissediyorum
ha...n
Kendimle ilgili değersizlik duygularım beni çok bunaltıyordu ve tüm ilişkilerime yansıyordu. Değer ya da değersizliği neden kaderimmiş ya da parçammış gibi algıladığım konusunda kendimi sorguladığım ve değiştirdiğim bir süreç oldu.Sanki kendimle tekrar tanıştım.
z.....
Eşimle yaşadığım problemlerle ilgili başvurdum kendisine.Evliliğimde sorunlarımın nedenini kestirmekte çok zorlandığım dönemler olmuştu.Objektif bakabilmek, herşeyin nedenini kişisel algılamadan, hemen kendimi suçlamadan sorgulayabilmek ve bugüne dönmek bana çok iyi geldi.Hislerini söyleyebilmek özgürlükmüş gerçekten.Kendimi çok rahatlamış hissediyorum.
an...l
Küçük problemlerimi çözebilmek adına başladığım terapide aslında ne kadar büyük sorunlarım olduğunu keşfettim. 30 yaşında kendimi yeniden tanıdım. Tuğba hanım travmalarım üzerine çalıştı. Ben kendimi travması olmayan biri sanıyordum. Halbuki konuştukça birçok şey çıkabiliyormuş ortaya. Yüzleşmek istemediklerim, üstünü başka şeylerle örttüğüm birçok konu Tuğba hanım ile konuşmalarımız aracılığıyla ortaya çıktı. Olduğum kişinin neden böyle olduğunu travmalarım sayesinde öğrendim. Aydınlanmalar oldukça da yeni bir ben doğdu. Bu yeni benden çok memnunum. Bu terapi süreci bana bunu kazandırdı. İşin ilginç yanı travmaları açığa çıkarma olayına pek inanmıyordum daha önce. Zaten geçmişini hatırlıyorsan bu nasıl mümkün olabilir ki diyordum. Mümkünmüş. Birçok seanstan sonra dışarı çıktığımda omzumdaki yük hafiflemiş hissettim. Sokaklar gözüme farklı göründü. Kaçtığımız şeyler hayatta yalnızca vakit kaybetmemize sebep oluyormuş. Sonuç olarak benim için çok verimli bir terapi oldu diyebilirim.
te...n
Tuğba Hanım gayet ilgili, güler yüzlü ve işinde uzman bir danışman. Seansımız çok verimli geçti seans sonrası kendimi daha farkında ve daha iyi hissederek ayrıldım. Ben çok memnun kaldım.
Merhaba, Daha önce bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşayıp umutsuzluğa kapıldığım anda Tanistim kendisi ile.Beni kendime getirip yolumu cok guzel aydınlattı.Hayatım boyunca minnetle anacağım bir isim.Her anlamda bana destek olduğu için sonsuz sevgi ve saygılar sunuyorum.Mesleginde başarılarının devamını diliyorum ve kendini kötü hisseden hayattan zevk almayı unutan herkese tavsiye ediyorum...
ay...n
26 yaşındayım ve uzun yıllardır kaygı bozukluğu ve OKB rahatsızlığımdan dolayı değişik dönemlerde ve sürelerde tedavi gördüm, yaklaşık son 3-4 yıldır adamakıllı deliksiz uyuyabildiğimi hatırlamıyorum haliyle kronik uykusuzluk da durumumu kötüleştirdi. 2 ay önce eskişehire yaptığım bir iş seyahatinde Tuğba hanımın eski danışanlarından biri vesilesiyle kendisiyle tanıştım ve artık hiç kimseye ruhsal anlamda açılamayacağımı sandığım bu dönemde kendisiyle online terapi seansları yapmaya başladık. Sıkıntılarımı rahatlıkla anlatabildiğim, beni yargılamadan dikkatle dinleyen güvenebildiğim bir terapistle terapi sürecindeyim, iyi ki de konfor alanımdan çıkıp kendimi motive edip bu yola tekrar girebildim, ilk seanstan beri Tuğba hanımın hayatıma kattığı yeni düşünme biçimi sayesinde rahatlamaya başladım rahat bir uyku yüzü gördüm.
af...d
Tuğba hanımla karşılaşmam çok sıkıntılı günler geçirdiğim bir dönemde oldu. Çok endişeliydim beni sakin tavırlarıyla dinleyip olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı. Hayatımda farkında olmadığım durumları fark etmemi sağladı.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisine başvurmuştum kolay olmayacağının farkındaydım ama çok verimli bir süreç yaşıyoruz.
Tuğba Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Tuğba Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoterapi.
Tuğba Demir adresi nerede?Tuğba Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğba Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Tuğba Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.