Turgut Özal Mahallesi, Dua Sokak, No:6, Yeşilyurt , Malatya
cocugumda dikkat dağınıklığı ve motivasyon problemi için kendisiyle görüştüm tanıyı koydu tedavi sürecinde epey ilerleme kaydettik Hızlı ve empatik iletişimi mesleki tecrübesiyle çok değerli bir Doktor Tuğba Hanım
• Kozalite Psikiyatri Kliniği • Diğer •
Hasta
4 yaşındaki oğlumda konuşma geriliği vardı, konuşma ve dil terapisi için görüştük,günlük hayattaki aktiviteleri hikayelestirerek anlatma pratiklerini öğretti ve tabiki ekran süresinin azaltılmasını tavsiye etti.Pozitif yaklaşımı ve enerjisi iyi geldi.teşekkür ediyorum.
• Kozalite Psikiyatri Kliniği • Diğer •
Ç
ç ...a
Hafif zihinsel sıkıntısı olan oğlumu götürdüm içine kapanık özguvensizdi verdiği ilaç sayesinde şu anda çok daha iyi güler yüzüne ilgisine müteşekkiriz
• başka bir yer • Diğer •
Tuğba Doğaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Doğaç, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Tuğba Doğaç adresi nerede?Tuğba Doğaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Mahallesi, Dua Sokak, No:6 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Doğaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Doğaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğba Doğaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Doğaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Doğaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Doğaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuğba Doğaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.