Fizyoterapist Tuğba Kaya Gazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans bölümünden 2014 yılında mezun olduktan sonra uluslararası geçerliliği olan Manuel Terapi, Kayroprakti,Osteopati,Kadın Sağlığı,Pelvik Rehabilitasyon,Klinik Pilates,Kinezyolojik Bantlama, Kuruiğne Tedavisi,Kişisel Egzersiz Terapisi gibi birçok alanlarda uzmanlaşmıştır.Bursa Nilüfer ’deki kliniğinde danışan /hasta kabul etmektedir.
Çalışma alanları
Skolyopilates
Ortopedik Rehabilitasyon ve
Ameliyatsız-İlaçsız Kas-İskelet-Omurga Terapileridir.

Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı

İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Leylak Sokak No 5B Plaza 224, B blok Kat 9 Daire:41, Nilüfer, Bursa 16130

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Leylak Sokak No 5B Plaza 224, B blok Kat 9 Daire:41, Bursa

Röportaj

• D

Cok ilgili ve bilgiliydi yonlendirmeleri ve tespitleri cok iyiydi. Yaklasimi profesyoneldi. İlk degerlendirme icin memnun kaldim. Manuel terapi ile baslayacagiz insallah faydasini da gorecegim.

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Manuel Terapi  •

• G

Tuğba Hanım’ı Doktortakvimi yorumlarından okuyup buldum. Kendisi öncelikle çok yönlü muayene edip sizin şikayetlerinizi dinliyor. Gerekli notları dijital olarak alıp ekibiyle paylaşıyor. Durumunuzdan ve gelişmelerden ekipteki herkes her an haberdar. İletişimleri çok iyi. Gayet rahat ve temiz çalışma alanları var. Mahremiyetinize çok önem veriliyor. Ben omurgadaki asimetri, sağ kürek kemiğimdeki rotasyon, boynumdaki düzleşme ve belde fıtık başlangıcı rahatsızlıkları ile başvurdum. 8 seans manual terapi sonrası 2 aydır klinik fizyoterapi alıyorum. Omuzumdaki asimetri düzelmeye başladı. Duruşum da belirgin şekilde düzeldi.

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi  •

• O

1.5 aydir gidiyorum ve belimdeki agrilar bitti denicek kadar azaldi gercekten harika seanslarda birebir ilgi

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• D

Annemin kolu için geldik manuel terapi uygulandı güzel sonuç almaya başladık

• Online Danışmanlık Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• B

Tuğba hanıma duruş bozukluğum, skolyoz ve fibromiyalji hastalığımdan dolayı başladım. Yıllardır yaşadığım ağrılar gün geçtikçe azalmaya başladı. Çok ilgili ve güleryüzlü bir hanımefendi, çok memnun kaldım.

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• B

Öncelikle hamile pilatesine inancım yüksekti fakat bu kadarını beklemiyordum birlikte vajinal doğum sürecine hazırlandık fakat her şeyden önce benim için önemli olan sırt ve bel ağrısı çekmemekti çünkü hamileliğimden öncede çok sırt ağrısı yaşayan biriydim başka bir yerde gittiğim halde çokta etkisi olmamıştı Tuğba Hanım ve ekibiyle bu konuda çok güzel ilerledik sırt ve bel ağrısı yaşamadan ağırlaşmadan ödem oluşmadan bir hamilelik geçirdim son hafta bile çok rahat seanslarıma gidip hareketlerimi yapabiliyordum tavsiye üzerine gitmiştim şimdi ben herkese tavsiye ediyorum inşallah iyileşip bebek biraz büyüdükten sonrada devam edeceğim

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Hamile Pilatesi  •

Boynumda fıtıktan dolayı olan ağrılarım azaldı. İyi ki fizyoklinik :)

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Pilates  •

boyun düzleşmesi ve fibromiyalji ve skolyoz ağrıları sebebiyle kramp ve ağrılar yaşamaktaydım. Tuğba Hanıma danışanı olan bir arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. 6 seans manuel terapi uyguladı. Şimdi ise duruş bozukluğu nefes egzersizi çalışmaktayım .İlk zamanlara göre şu an neredeyse hiç problemim kalmadı. Bu tarz tedavisi uzun süren hastalıklarda benim gibi çabuk pes eden bir insan için sonuca ulaşmak bazen motivasyonunuzu kırabiliyor ancak Tuba Hanım hem sürecin nasıl işlediği hem de tedavinin her aşamasında ayrıntılı bilgi paylaşarak pozitif bir yaklaşım tutundu. Kendisiyle yollarım keşiştiği için memnunum.

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Manuel Terapi  •

Kronik boyun ve omuz ağrılarım için başvurdum. Oldukça memnun kaldım. Ceyda hanım hem çok profesyonel hem de güler yüzü sayesinde seanslarım oldukça eğlenceli geçti. Bursada bundan sonra düşünmeden başvurabileceğim bir fizyoterapistle tanışmış olmaktan çok mutluyum

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi  •

Tuğba Hanımla hamilelik sürecimde tanıştım.Benim için çok özel olan bu süreçte profesyonel birinden destek almak gerçekten çok önemliydi.Bu sürecimde gerçekten her seansı iple çektiğim ve koşa koşa geldim kendisine.Gerek tecrübe ve
    bilgi birikimi gerekse güler yüzü ve hoş sohbetiyle bu sürecimin ağrısız ve enerji dolu geçmesine çok büyük katkıları oldu.Şuan doğumuma az kaldı ve gerçekten pilates günlerimi özlüyorum Doğumdan sonrada umarım en kısa sürede tekrar kendisiyle seanslarımıza başlayabiliriz.

• Fizyoklinik Pilates & Kadın Sağlığı Hamile Pilatesi  •