2022 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. 6 yılı aşkın süredir sivil toplum alanında profesyonel bir gönüllülükle çalışmalarımı sürdürüyor ve halen kendimi geliştirmeye devam ediyorum. 6 Şubat depremi ardından deprem bölgesinde 1,5 yıla yakın süre psikososyal destek hizmeti verdim. Şuan Bursa'da online bir şekilde danışan görmekteyim.
Bireyi yalnızca bireysel yönleriyle değil, onun içinde bulunduğu toplumsal ve kültürel bağlamın bir parçası olarak görmeyi önemsiyorum.
Benim için insan, hem kendi iç dünyasında derin bir keşfe çıkabilen hem de kolektif bir bütünün parçası olan bir varlık.
Hakkımda
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Tuğbanur Tekin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekle