0850… Ücret öğren

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimimle beraber Psikoloji bölümünde yandal programını tamamladım. Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak bilim uzmanı olmaya hak kazandım. Lisans döneminden bu yana çeşitli eğitimlere katılarak gelişimimi sürdürmekteyim. Şu an da danışanlarımla Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde ve Acıbademde Klinikte yüz yüze ve online olarak terapilerimi sürdürmekteyim.

Katıldığım Eğitimler: Türkçe Dil Gelişimi Testi (TEDİL) Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (TODİL) Okul Öncesi ve Okul Çağı Çocuklarda Kekemelik Terapisi, Kızılboğa Danışmanlık DIR Floortime DIR Bakış Açısıyla Pediatrik Beslenme Bozuklukları, Çiğdem Ergül İnme Sonrası Disfajide Nöromodülasyon

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Turgut Özal Bulvarı No : 11, Ataşehir 34758

Palmiye Sokaği 1, Üsküdar 34660

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • M

Oğlumun boğazındaki nodül şikayeti ile Acıbadem Hastanesi'nde Tuğçe hanıma başvurduk. Yaptığı egzersizlere evde de devam edince güzel bir sürede çözümlendi ilgisi ve güler yüzünden çok memnun kaldık herkese tavsiye ediyoruz

• Ataşehir Acıbadem Hastanesi Ses Terapisi  •

• D

Tuğçe hanımla dil konuşma derslerimiz çok verimli geçiyor oğlum harfleri çıkarmaya başladı hala devam ediyoruz.Güler yüzlü,samimi olması oğlumun severek derse girmesini sağlıyor herkese tavsiye ediyorum

• B

Kızımın kekemeliği ile ilgili Tuğçe hanımdan destek aldık. Şimdi izleme sürecindeyiz ayda birkaç defa seans yapıyoruz kızımda Tuğçe ablasını görüyor :) süreçten çok memnunuz kekemelikle ilgili yanlış bildiğimiz bilgilerin doğrusunu öğrendik, kızımızla nasıl iletişim kuracağımızı öğrendik ve bunun çok daha fazlası. Her şey için ona minnettarız

• başka bir yer Diğer  •

• Tuğçe hanım’dan 6 yaşındaki kızımın yanlış harf kullanımının düzeltmesi konusunda destek aldık. Kendisi son derece anlayışlı, sabırlı, çocuklarla iletişimi çok iyi olan bir terapist. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• başka bir yer Diğer  •

• N

Tuğçe hanımla oğlum 18 aylık ilken kesişti yollarımız. Çok sevecen, çocuklarla iletişimi kuvvetli, işinde de çok iyi bir terapist. En olumsuz olduğumuz günlerde, artık oğlumuz konuşamayacak diye düşünürken bile sakinliği ve bilgi tecrübesi ile rahatlattı bizleri. Onun sayesinde artık oğlumuz, kelime üretmeye ve cümle kurmaya başladı. Kendisine burdan çokça teşekkür ediyorum.

• H

Tuğçe Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Çocuğumun konuşma sorunu vardı.
    Tuğçe hanım çok kibar çok anlayışlı çok ilgili biri biz kendisini çok seviyoruz iyiki de böyle mükemmel bir insanı tanıma şansımız olmuş. Kibar düşünceli alçak gönüllü. Bu konuda desteği olan herkese tavsiye ediyorum

•  •

Tuğçe kiraz ile kızımın konuşması çok ilerledi.Yeterli donanıma sahip bir egitimci oldugunu düşünüyorum

• Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Tuğçe hanıma gittiğimizde çocuğumuz çok az kelime sayısına sahipti şuan çok fazla kelime sayısı var ek olarak cümle kurmaya konuşma anlamında epey ilerledik Tuğçe hanım desteği sayesinde. Çocukla iletişimi çok iyidi çok memnunuz bizlere de eve ödevler verip yönlendirmeler yapıyor whatsaptan da sürekli iletişim halindeyiz.

•  •

Tuğçe Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Down Sendromlu kızımın dil eğitimi sayesinde yollarımız  kesişti.Çok pozitif ve bildiğini aktarma çabası ve basarisi çok içten  ve samimi...En beğendiğim özelliği işini benimseyerek severek yapması seanslarındaki samimi ve içten davranışları onu diğer eğitmenlerden kolayca ayırıyor. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim  bir  eğitimci.

• L

Oğlumuz öncesine göre daha güzel konuşuyor. Önceden konuşmaları anlaşılır değildi. Şimdi kendini daha güzel ifade ediyor sorulara cevap veriyor neden sonuç ilişkisi üzerine çalışıyorlar. Ders sonrasında çok güzel bilgilendiriyor takıldığım yerler oluyor yapabileceğim şeyleri söylüyor geri dönütleri güzel oluyor. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.