Dr. Tülay Yorulmaz, Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları Ve Doğum branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi

Tülay hanım okadar ilgili alakalı samimi içten bir doktor ki iyiki onda doğum yapmışım. İlk bebeğim sezeryan oldu okadar yumuşak kolay dı ki anlatamam. Tülay hanım tüm doğum sürecinde muayenelerde beni hep rahatlattı. Büyük bir şefkat ile doğumumu gerçekleştirdi. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca Medipol sefaköy Hastanesi'de gerçekten çok temiz tüm çalışanları çok ilgili alakalı. Hocamıza minnetarız.

• Konum: Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• P

2015 yılında oğlumun doğumunda büyük bir korku ile gitmiştim Tülay hanım a ama bu kadar ilgili hastasına bu kadar öz verilir olacağını tahmin bile edemezdim. İlk oğlumun doğumu öyle kötü geçmişti ki 2 . Doğumda aynı şeyler başıma gelir mi korkusu çok yüksekti. Medipol Sefaköy başka bir Dr önermişlerdi 2 kontrolü o Dr yapmıştık sonrasında Dr hastaneden ayrılmiş ve Tülay hanıma kontrol için gittim ve iyi ki de gitmişim doğum ve sonrası sorunsuz gecmişti. Tülay hocanın resmini görünce yorum yapmak istedim. işini severek yapan harika bir Doktor kendisi.

• Mükemmel bi doktor Tek kelimeyle harika bugun gittim onun sayesinde bebegimin kalp atısıni dinledim cok memnunum

Profili düzenle veya yönet