He was born in 1986 in Aksu, Azerbaijan. He started studying in the Medical Faculty in Azerbaijan in 2003 and graduated from it with honors in 2009. He came first among all expat participants in the Expats’ Equivalency Exam held in Turkey in 2010. In 2013, he entered the Medical Specialization Examination and achieved his specialization in Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgery at Ankara University Faculty of Medicine with a high score. During his assistant training, he performed advanced surgeries related to Ear, Nose, Throat, Head, and Neck. Towards the last years of his assistantship, he especially focused on Airway and Rhinoplasty Surgeries. His thesis on Endoscopic Sinus Surgery was an important step for him to improve himself in terms of Intranasal Flap Methods that he uses during Revision Rhinoplasty Surgeries. To be successful in his career, he decided to focus on his specialization, so he received more advanced trainings for Rhinoplasty, which he found passion toward. He enrolled in Cadaver courses to improve his Anatomical knowledge and surgical techniques. He also attended many national and international congresses, presentations, panels, and live surgery training meetings as an educator. At the same time, he shared his own experiences as a speaker at these congresses. He has improved himself in areas that require more technical knowledge and skills of Rhinoplasty Surgery such as Revision Nose Surgery and Septal Perforation. He is currently serving in his own clinic in Ankara and only performs Nose Surgeries.
- Burun eğriliği
- Burun Tıkanıklığı
- Burun Kırıkları
- Septum Deviasyonu
- Nazal Septum Deviasyonu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde C Blok No:82 Kat: 7 Maidan İş ve Yaşam Merkezi Çankaya/Ankara, Ankara
Burun Estetiği
Burun Ucu Kaldırma
Fonksiyonel burun cerrahisi
Kulak Estetiği
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği
Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde C Blok No:82 Kat: 7 Maidan İş ve Yaşam Merkezi Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara 06690
es...
Merhabalar
Tural hocama 2024 yılında rinoplasti ameliyatı için başvuru yaptım ve muhteşem ekibi ile beni karşıladılar..
Tural hocam Hem çok güler yüzlü ve kibar hem hasta psikolojisinden gerçekten anlayan tüm hastalarına özel olarak itina gösteren bir hekim..
özellikle de Tural hocama muhteşem görünen burnum için ve sağlıklı nefes almamı sağladığınız için çok tşk ederim.
Tural hocamdan ve Meltem hanım ile Şeyma hemşiremizden çok memnunum herkesin eline emeğine sağlık...
Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebileceğiniz işinin ehli, kibar, ve güler yüzlü bir doktor ve ekip..
Başarınız daim olsun hocam iyiki varsınız• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Rinoplasti •
Ş
şi....
3 ay önce Tural Fatullayev’de rinoplasti ameliyatı oldum ve sürecin başından beri iyi ki bu kararı vermişim diyorum. Hem sonuç hem de yaşadığım deneyim beklentimin çok üstündeydi. Burnum o kadar doğal oldu ki çevremdeki çoğu kişi ameliyat olduğumu bile anlamadı.
Ameliyat günü ve sonrasında da hiçbir ağrı ya da sıkıntı yaşamadım; gerçekten beklediğimden çok daha rahat bir süreçti. Tural Bey’in ilgisi, güler yüzü ve her soruma sabırla cevap vermesi beni çok rahatlattı. Kendimi güvende hissetmemde en büyük pay kesinlikle onun yaklaşımıydı.
Ayrıca ekibi de en az kendisi kadar nazik ve yardımcıydı. Tüm süreç boyunca hem destek oldular hem de moral verdiler. Şu anki görünümümden çok memnunum ve iyi ki Tural Fatullayev’i tercih etmişim. Sürecin genel işleyişi ve elde edilen sonuç benim açımdan olumlu oldu.
ne...
Sevgili Tural Hocam,
Harika bir insan öncelikle.
Son derece titiz, güvenilir ve mesleğinde de çok başarılı bir doktor.
Kalben ailecek kendisini çok seviyoruz;)
3 Eylül 2025 tarihi itibariyle bir senemi doldurdum meliyat olalı ve her geçen gün çok daha güzel olduğunu düşündüğüm sağlıklı ve yeni doğal görünümlü burnumla aldığım her nefes için kendisine ömür boyu minnettar kalacağım. Hayatımı değiştiren bu değerli insana, ömür boyunca her şeyin en güzelini diliyorum.
Ekibine de ayrıca çok değerli.
Sevgiler.
Canım Tural hocam..
Kendisine ve ekibine minnettarım.
• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Revizyon Burun Estetiği •
se...l
İlk görüşmeden itibaren tüm süreçte hastaya yaklaşımı, güven vermesi ve ilgi alakası ile rinoplasti sürecimde iyi ki karşılaşmışım dediğim doktordur Tural hocam.
• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Burun Estetiği •
s....a
2013 yılında ilk ameliyatımı olmuştum ancak burnum fazlasıyla kalkık, sivri ve yanlardan mandalla sıkılmış gibi duruyordu, sağ tarafım tamamen kapalı ve düzgün nefes alamıyordum, zaman zaman revizyon ameliyat için arayışlarım olmuştu ama her seferinde içime sinmeyen bir şeyler oluyordu, kasım 2024te tural hocadan randevumu aldım, kendisi burnumu en ince ayrıntısına kadar inceledi ve aklıma takılan her türlü soruyu sabırla ve tüm ayrıntılarıyla tek tek açıkladı, aralık 2024te kaburgamdan da kıkırdak alınarak 8 saat süren ameliyatımı oldum, sürecim çok güzel geçti, 2 aylık bir burun olmasına rağmen sanki kendi burnummuş gibi hissediyorum inanılmaz doğal ve güzel bir burnun yanında çok rahat nefes alabildiğim sağlıklı bir burna kavuştuğum için çok mutluyum.
• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Revizyon Burun Estetiği •
gö...
Burun ameliyatı olmayı uzun yıllardır çok istiyordum.Fakat cesaret edemiyordum oldukça travmalı kalın derili bir burnum vardı zor bir ameliyat olacağını Tural hoca ameliyat öncesinde belirtti kaburga kıkırdağı kullanarak ameliyatımı gerçekleştirdi.Ameliyat öncesinde herkes çok profesyonelce yaklaştı bana stresim kalmadı sayelerinde.Ameliyat sonrasında da yok denecek kadar şişliğim, sıfır morluğum ve ağrım oldu evde dikkat etmem gerekenler için çok güzel bilgilendirildim çok rahat bir süreçti benim için.Şu an ikinci ayım bitti hala tam şeklini almasına çok var tabi ama bu haliyle bile iyiki olmuşum ameliyatı diyorum görüntüsü zaten benim için çok ideal bu kadar güzel olmasını beklemiyordum burnum çok sıkıntılıydı çünkü ama en önemlisi iyileşme sürecinde olmama rağmen burundan çok rahat nefes alabiliyorum.Tural hoca ve çalışma arkadaşlarını gönülden tavsiye ediyorum.
I
i̇...
Burun ameliyatımın 5. ayındayım. Tural Hocaya uzun bi araştırma sonucu rast geldim, ameliyat öncesinde bu süreci nasıl atlatacağım ve sonuç nasıl olacak kısmı insanı çok tedirgin ediyor ama Tural hocayla görüşme sonrasında o korku ve endişeyi yendim . Ameliyat sürecim ise gayet rahat geçti ve sonuçsa beklentilerimin çok üstündeydi. Bu süreci Tural hoca ile atlatmış olmam benim için büyük şansmış her aynaya baktığımda bunu daha iyi anlıyorum . Kendisini tavsiye ediyorum, şimdilik ulaşılabiliyorken
s....d
Tural Bey , 2 ay önce kızımın burun ameliyatını yaptı. Gerek ameliyat öncesi detaylı açıklamaları, gerekse ameliyat sonrası takip ve ilgisi sayesinde oldukça rahat bir süreç geçirdi kızım. Kendisi işinde çok başarılı ve titiz zaten . Hasta ve hasta yakınına kendini güvende hissettiriyor.
Ayrıca çok mütevazi ve güleryüzlü. Kendisi ile tanıştıktan sonra hiç başka bir doktor arayışına geçmedik, iyi ki de öyle yapmışız. Tural hocam ve ekibinden çok memnun kaldık.• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Burun Estetiği •
se....
Tural Bey’e yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum.. Sürecin tamamından çok memnunum gerçekten.. ilk kez ameliyat olmama rağmen oldukça zor bir ameliyatı, kaburgamdan eklem alarak öylesine başarılı bir şekilde tamamladı ki.. Hem Tural Bey’in hem çalışanlarının ilgisi çok güzel ve rahatlatıcı.. devamı da hep öyle oldu.. Bugün gitmiş olduğum kontrol randevumdan yine yüzüm gülerek ayrıldım.. Rinoplasti konusunda benim gibi uzun süre araştırmalar yapan, doğal olup olmayacağı konusunda endişe duyan ve de en önemlisi sağlığına kavuşabilmeyi uman herkese sevgili doktorumu gönül rahatlığıyla öneririm.. Kendisi iyi ki hayatıma dokundu..
di...ç
C tipi burun eğriliğim vardı nefes almamı baya zorlaştırması ve estetik acıdanda pek istediğim bi burun değildi hem anlaşılmayacak kadar doğal hemde kaliteli nefes alma istediğimi Tural hoca tamamiyle sundu kendisinin gerçekten işlemleri bi imza operasyon muhteşemdi ödem morluk kesinlikle olması 1 hafta sonra işe başladım çok rahattı süreç suan 6. Ay hersey yolunda çok tatlı bi buruna sahibim bu arada tural hocamın ekibi ilgi ve alaka konusunda son derece profesyonel ve güzeldi
• Op. Dr. Tural Fatullayev Kliniği • Burun Estetiği •
Tural Fatullayev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tural Fatullayev, Kulak Burun Boğaz. Size Tural Fatullayev tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Kulak Estetiği, Fonksiyonel burun cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Septum Perforasyon Onarımı.
Tural Fatullayev adresi nerede?Tural Fatullayev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde C Blok No:82 Kat: 7 Maidan İş ve Yaşam Merkezi Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tural Fatullayev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tural Fatullayev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tural Fatullayev isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tural Fatullayev, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tural Fatullayev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tural Fatullayev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tural Fatullayev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tural Fatullayev hakkında ne düşünüyor?Toplam 178 hasta / danışan, Tural Fatullayev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları