Devlet Sahil Yolu, Ünye
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
T
tü...n
ben tülay şahinin eşi ismail hocam yapmış oldugunuz guatır ameliyatından dolayı çok teşekkür ederim şu anda çok iyi durumda hemde 5 satlik ameliyattan sonra guatırın okadar büyük olmasına ragmen ne sesinde ne nefesinde sorun var tekrar teşekkür ederim ellerine saglık herkeze tavsiye ederim
I
is...m
PERFORE AAPANDİSİT Ameliyatımı başarı ile gerçekleştirip beni kısa sürede sağlığıma kavuşturan Op. Dr. Turgut HEVENK Beye ,ameliyat ekibine,servisteki hemşire ve görevlilere teşekkür ederim.
Turgut Hevenk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgut Hevenk, Genel Cerrahi.
Turgut Hevenk adresi nerede?Turgut Hevenk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Devlet Sahil Yolu Ünye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgut Hevenk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgut Hevenk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgut Hevenk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgut Hevenk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgut Hevenk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgut Hevenk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Turgut Hevenk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.