Dr. Öğr. Üyesi Turgut Kuytu, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanındaki eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, aynı üniversitede yüksek lisans yapmış ve uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. Medical Park Bursa’da görev yapan Dr. Kuytu, özellikle anterior kominikan arter anevrizmaları ve hipotalamik arter varyasyonları üzerine yaptığı 2010 tarihli kadaverik çalışmasıyla bilimsel alanda önemli katkılar sunmuştur. Akademik üretkenliğiyle dikkat çeken hekim, 2011 Joint Meeting of Anatomical Societies’te birincilik ödülü ve 2013 Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Sempozyumu’nda en iyi bildiri birincilik ödülü kazanarak alanındaki uzmanlığını ulusal ve uluslararası platformlarda tescillemiştir.
- Boyun Tutulması ,
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa
VM Medical Park Bursa Hastanesi
b...
Turgut Bey'e amcam aracılığıyla ulaştım. Boyun ağrısı, his kaybı şikayetiyle gittim. Sonrasında Arnold Chiari ve boyun fıtığı operasyonlarını geçirdim. Kendisinin ilgisi, hastanın tıp bilgisinin kısıtlı olduğunu bilerek, daha hayatın içinden kelimelerle bilgilendirmesi hastayı motive edici şeyler. Çevremde rahatsızlığı olan herkese tavsiye ediyorum.
gd...2
27.01.2019 tarihinde beyin kanaması geçiren babamı beyninde bulunan anevrizma nedeniyle hiçbir doktor babamın beyin kanamasına yardımcı olamamıştı. Turgut bey ise kimsenin cesaret edemediğini yaptı ve tüm risklere rağmen babamı ameliyat edeceğini söyledi. Nitekim babam operasyondan gayet iyi bir durumda çıktı Turgut bey sayesinde. İyi ki karşımıza çıkmış babam şuan iyiyse onun sayesindedir babamın hayatını kurtardı ona bir can borçluyuz.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • beyin kanaması •
sg...b
9ekim günü boyun fıtığından ameliyat oldum 10 Ekim taburcu oldum şuan kendimi çok iyi hissediyorum doktorumun ilgisi alakası ve tabiki başarısı tartışılamaz ... Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum elinize emeğinize sağlık teşekkürler Turgut kuytu
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Boyun Fıtığı Ameliyatı •
bt...n
Yıllardır bel ve boyun fıtığından muzdaripim süreli ameliyat olmam gerektiği söylendi platin takılması gerekli denildi fakat Turgut Bey e gittiğimde öyle kötü bir şey in olmadığını platine gerek olmadığını öğrendim .insana huzur veren psikolojisini düzelten bir insan Allah razı olsun kendisinden .bu tür rahatsızlıklar yaşayanların ameliyattan önce mutlaka Turgut beye bir kere de olsa girmelerini tavsiye ederim.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Bel ve boyun fıtığı •
an...r
Tavsiye üzerine bel fıtığı ameliyatı için geldik. Teşhis ve yapılacak kapalı ameliyat konusunda çok açıklayıcı bilgi verdi. Cerrah olarak kendisine çok güvendiğimiz için ameliyat olmaya karar verdik. Doğru karar verdiğimizi ameliyat sonrası bir kez daha gördük. Doktorumuz dan Allah razı olsun
.• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Bel Fıtığı Ameliyatı •
ni...n
Annemin dusme sonucunda omurgasinda bir sorun oldugu tespit edildi. Çok endiselenmistik. Dr bey ameliyat olmasi gerektigini ifade etti ve biz de tamam demistik lakin ben çok tedirgindim operasyondan sonra endiselerimin çok yersiz oldugunu anladim ve boylesi titiz,isini severek yapan, hastasi ile ilgili bir doktor ile karsilasmistik. Annem su an olabildigince iyi. Doktorumuza çok tesekkur ediyorum boylesi yetenekli , bilgili,ilgili oldugu icin.
di....
Annemin bir çok sorunu var idi ve pek doktor cesaret edipte ameliyat etmeye yanaşmadı. Uzun araştırma neticesinde Sayın Kudret Türeyen hocamızla birlikte değerli ve doktorumuz Turgut Kuytu birlikte ameliyat ettiler ve çok başarılı bir sonuç elde edildi. Pek çok insanın yapamam dediği ameliyatı gerçekleştirdiler. Bundan sonraki süreçte başarılarının devamını dilerim sevgili doktorumuza bize geri kazandırdı sağlığımız için teşekkürler. Dilek TOPBAŞ
Turgut Kuytu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgut Kuytu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Turgut Kuytu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Turgut Kuytu adresi nerede?Turgut Kuytu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgut Kuytu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgut Kuytu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turgut Kuytu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turgut Kuytu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Turgut Kuytu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgut Kuytu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgut Kuytu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgut Kuytu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Turgut Kuytu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Turgut Kuytu hangi sigortaları kabul ediyor?Turgut Kuytu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları