Uzm. Kl. Psk. Ufuk Umay

Psikoloji · Daha fazla

Gazimağusa 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Ufuk Umay, danışanlarını Umay Psikoterapi Merkezi'nde ve online olarak kabul etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Denizyıldızı Apt. Kemal Server Cad. C Blok No:72 K:3 Laguna, Gazimağusa

Umay Psikoterapi Merkezi

Umay Psikoterapi Merkezi

Denizyıldızı Apt. Kemal Server Cad. C Blok No:72 K:3 Laguna, Gazimağusa 99450

• O

Panik atak için başvurdum. 1 yıldır düzenli bir şekilde gidiyorum. Aile danışmanlığı içinde destek alıyoruz. Seanslarımız güzel ve verimli geçiyor. Olumlu dönüşler alıyoruz. Ufuk Hanım pozitif, olumlu ve yapıcı bir uzman. Memnunuz kendisinden.

•  •

Ufuk Umay’la 2 seneyi aşkın süredir düzenli terapi yapıyorum. Uzmanınız Ufuk Umay’a annemin arkadaşının tavsiyesi üzerine başladım. Yaklaşık 3 senedir süren düzenli terapilerimde, ilk kez bir psikoloğa güvenebildim bu benim için aradığım en önemli unsurdu. Kendisinin bana kattığı psikolojik gelişimler sayesinde kendimde gözle görülür bir fark oluşturdum. Psikoterapi seanslarımı çok severek yapıyorum ve her gittiğim terapide kendimi daha da güvende hissetmek gelişimim için de bana çok yardımcı oluyor. Ufuk Umay’ı bugüne kadar bir sürü tanıdığımla tanıştırdım. Memnun kaldım.

•  •

• D

Terapiye 1 sene oldu baslayali ve ilk zamanlar hayatimda cok fazla problem vardi kisiligim kayipti ve buraya baslayinca duzenli gelerek problemlerime bir nevi nasil yaklasacagimi davranislarimin ardindaki goremedigim sebepleri gormeme cok yardimci oldu ve suanki "ben" olmamdaki en buyuk etken deyebilirim

• Umay Psikoterapi Merkezi Randevu  •

• Umay hanım ile tanışmak benim için çok büyük bir şans
    kapıdan geçer geçmez öyle sıcak öyle içten ki insanın içi huzur doluyor seans saati su gibi akıyor bitsin hiç istemiyorum ,sürekli anlatmak aktarmak istiyor insan güven huzur hafifleme öyle bir geliyor ki insan doğru adresteyim demekten başka cümle bulamıyorum. yolumuz kesistigine minnetarım kendisine ve hayata iyiki yola çıktık, bu yolda gözyaşı hüzün de oldu aşama aşama ilmik ilmik işledi ve devam ediyoruz yola sonuna kadar.
    umay hanımın çok büyük katkısı desteği oldu o olmadan bunca şeyin altından kalkamazdim. her an kendisine ulaşabildim en zor anlarımda sakinleştirdi desteğini seans sonrasıda eksik etmedi.
    bütün kalbimle binlerce kez teşekkür ediyorum.

• Umay Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu  •

• M

Yasadiklarimin dayanilmaz agirligi ile girmistim Ufuk hanimin odasina. Daha ilk gunden kendimi cok iyi hissettirdi bana. Size verdigi guven ve sicaklikla her seyi anlatmak cok daha kolaylasiyor. Beni cok iyi anladi ve farkedemedigim seyleri bana cok guzel farkettirdi. Karsimda ayna oldu adeta . Birlikte yol almak cok guzeldi. Iyi ki Ufuk hanimla yolum kesisti. Cok minnettarim.

• Umay Psikoterapi Merkezi Psikoloji Randevusu  •

Ruhum çekilmiş gibi girdiğim kapıdan ruhumu geri kazanıp çıktım, ilkti ama son olmayacak .. çok çok memnun kaldım tekrar görüşürüz

• Umay Psikoterapi Merkezi Randevu  •

• F

Ufuk Umay ile randevum çok güzel geçti, çok memnun kaldım.ilk başta çok heyecanlıydım konuşmaya nerden başlayacağımı bilemedim ama ufuk hanımın sesindeki güven ve huzur veren yaklaşımı sayesinde inanılmaz mutlu oldum. Çok teşekkür ederim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •