- Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ,
- Burun Tıkanıklığı ,
- Geniz Akıntısı ,
Özel muayenehane
ha...ı
Alanında mükemmel bir doktor. Doktor beye gittiğimde nefes alamıyordum alerjik rinittenmiş. Her mevsim geçişi mutlaka gidiyorum verdiği tedaviyle bir günde kendime geliyorum. Orta kulak iltihabı olduğumda tanımıştım kendisini. Kulak ağrısından dolayı iki günde bir yanına gittim sabırla her gitmemde beni dinledi terslemeden surat asmadan. Zaten ilk konuştuğunuzda size güven veriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• İzmir Ekol Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
r....k
Kızım 4 yaşında 3 aydır geçmeyen öksürük vardı. 3 ayda gitmediğimiz doktor kalmadı. Her gittiğimiz doktor üst solunum yolu enfeksiyonu deyip antibiyotik verdi antibiyotikler bitti ama iyileşme olmamıştı. En son çaresiz Ümit beye gittik açıkcası giderken pek umutlu değildim. Kızımın üst solunum yolu enfeksiyonu değilde akut sinüzit ve mevsimsel alerji olduğunu şuana kadar yanlış ilaç tedavisi uygulandığını söylediğinde çok şaşırdım. İlaçları değiştirdi şuan 3. Gün ve kızımda iyileşmeler söz konusu. Gerçekten böyle doktorlara ihtiyacımız var. Kendisinden Allah razı olsun.
• İzmir Ekol Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
eh...v
Nefes almada ciddi sıkıntılar yaşadığım için doktor araştırması yaptım ve Ümit beyde karar kıldım. Muayene için gittiğimde gayet açıklayıcı, samimi ve içten davrandı. Nazal valv(çift taraf), konka ve septum deviasyonu operasyonlarını geçirdim. Ameliyat sonrası da rahat geçti, şimdi gayet memnunum. Kendisine çok teşekkür ederim
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
Ç
ça...i
Tanıdığım vasıtası ile Ümit beye gittim çok memnun kaldım gayet başarılı bir doktor çevreme de tavsiye ettim burun ameliyatı öncesi ve sonrası olan süreçte çok yardımcı oldu. Sonuçtan çok memnunum
sü...t
Estetik burun ameliyatı oldum Ümit bey çok kibar akıcı konuşmasıyla detaylı bilgilendiren bir doktor burnumdan da memnunum.Ümit beyin yardımlarıyla bir sıkıntı çekmedim
hi...r
Ümit beyin doktorluğuna güvendiğimden, cerrahi başarısından dolayı oğlumu götürdüm burun ameliyatını oldu oğlumda çok memnun. Ümit beyin doktorluk ve insanlık açısından meziyetlerini saymakla bitiremem herkes dört dörtlük olmaz ama benim için dört dörtlük bir doktor
C
c.....
Ümit beye internetten araştırmam sonucunda 2 tane yorumunu okuyup o yorumlara güvenerek gittim ve çok memnun kaldım çoğu kişiye de tavsiye ettim burun ameliyatı için herkese güvenemiyorsunuz Ümit beyin odasına girdiğinizde o güveni hemen size veriyor. İşinde başarılı bir doktor
T
tu...r
Burnumda kemik kayması vardı o yüzden Ümit beye gittim bence çok iyi bir doktor hastasına karşı çok iyi davranıyor. Ameliyatımı oldum ve sonuçtan çok memnunum işlemlerini güzel yapıyor, detaylı bilgilendiriyor herkese tavsiye ederim
be...m
Eğer hayatınızın geri kalanını güzel ve doğal bir burunla geçirmek istiyorsanız evet doğru adrestesiniz. Yoğun araştırmalarım sonucu Ümit beyi seçtim. Ameliyat öncesi beni çok rahatlattı. Ameliyat sonrası ise inanılmaz rahat geçti. Çok az morluğum oluştu şişlik ödem hiç olmadı. Burnum ilk gördüğüm andan itibaren harikaydı. Şu an ameliyatımın 2. ayı. İlk bir ay neredeyse hergün doktorumu arayıp sorular sordum her seferinde harika bir özveriyle cevap verdi. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz
ay...n
Gözünüz kapali kendinizi teslim edebiliceginiz bir doktorun,hasta yorumlarini okumaktasiniz suan.. 40 yaşındayım Yillardan beri istedigim fakat yaptığım arastırmalarda çok zor ve sancılı bir ameliyat olduğu için korkum ve endişemden dolayı bir turlu yaptirmadığım burun ameliyatim sayın Op.Dt.Ümit KARAGÖZ hocam tarafindan gerceklestirildi. doktor ile gorusmemden hemen sonra kendisinin bana vermis olduğu güvenden sonra beraber ameliyat günümü kesinlestirdik. Doktorun tecrubesi,rahat tutumu ve guven verici tavri sonucu cok cok guzel ve basarili bir operasyon gecirdim. Söylenenlerin hiç birini yasamadım desem yeridir ameliyatı hatırlamıyorum bile ameliyat sonrası aksam evime geldim fazla sislik ve morarma olmadı bununda hocamın tecrübesi sayesinde olduğuna inanıyorum . 10 gün sonra tekrar isime basladım Üçüncü haftamdayim,okadar dogal,agrisiz ve guzel ki bazen ameliyat oldugumu unutuyorum bile.Ameliyat sonrası gittigim kontrollerdeki ilgisi takdire şayan doğrusu Doktorumu ve yardimcilarini tekrardan tebrik ediyorum ve burun ameliyatı olmak isteyen herkese ictenlikle tavsiye ediyorum.Yorumcu (Ayhan)
Ümit Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Karagöz, Kulak Burun Boğaz. Size Ümit Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ümit Karagöz adresi nerede?Ümit Karagöz adresini belirtmedi. Ümit Karagöz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ümit Karagöz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Karagöz hangi dilleri konuşuyor?Ümit Karagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ümit Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.