- Alerjik göz hastalıkları ,
- Auralı Göz Migreni ,
- Keratokonus ,
- Kırmızı Göz Hastalığı ,
Karabük, Karabük, Karabük 78000
Çok iyi bir doktor.Daha önce tavsiyelerini duymuştuk.Annemin gözünde perde gibi beyaz bir et vardı, ameliyat oldu.1 ay sonra kontrole gittik,başarılı bir ameliyattı.Çok ilgilendi, memnun kaldık.Ameliyat sonrası görmesi daha da düzeldi.Daha önce göremiyordu.Memnun kaldık,herkese tavsiye ederim.
Tesadüfen gittim.Hocamızla tanıştık,hocamızdan memnunuz.Babamın görme sorunu vardı, gittik.Babamın gözleri bulanık görüyordu,yazıları okuyamıyordu.Bu şikayetle gittik, gözüne mercek takıldı.Şu anda memnunuz. Son kontrolümüzü olduk,hocamız güzel dedi.Babam artık gözlük kullanmıyor,her yeri rahatlıkla görebiliyor.
T
t.....
Benim iki gözümde de katarakt vardı.Ümit Bey'e gidip ameliyat oldum.İlk önce sağ gözümden sonra da sol gözümden oldum.Sol gözümden olurken biraz sıkıntı çektim.Şeker hastalığım olduğum için damarlarda zorlanma olmuş.Tedavi sonrasında çok memnun kaldım.Gözümde batma falan olmadı.Bende kaç senedir katarakt var ama kimseye güvenip ameliyat olamadım.Ümit Bey'e gittikten sonra onun o samimi davranışıyla ona güvendim ve teslim oldum.Şu anda çok memnunum.
K
k.....
Benim göz kapağımda arpacık vardı.Ufak bir operasyon geçirdim.Operasyondan sonra 1 hafta göz damlası kullandım.Gözümün içindeki iltihap boşaltıldı,zaten tedaviye başlamadan önce Ümit Bey beni bilgilendi.Bunun mecbur yapılması gerektiğini söyledi, sonra da zaten küçük bir operasyon olduğu için hemen toparlandım.
co...8
Ümit hocamıza babamı ameliyat ettirdim.Ameliyat öncesinde bizleri detaylı bilgilendirmesi ve güler yüzlülüğü için teşekkür etmek istiyorum. Ameliyatı da çok başarılı geçti herkese tavsiye ederim.
• Medikar Hastanesi • Katarakt Ameliyatı •
Ümit Sende İnan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Sende İnan, Göz Hastalıkları.
Ümit Sende İnan adresi nerede?Ümit Sende İnan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karabük Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Sende İnan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Sende İnan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Sende İnan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Sende İnan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Sende İnan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Sende İnan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ümit Sende İnan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.