Fatih Mahallesi İbrahim Zağar Caddesi No:2, Edirne Merkez, Edirne 22030
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
d.....
Çok samimi güler yüzü cok başarılı bir dr tavsiye ederim bir gebelik ve doğum geçirdim çok tehlikeli bir doğum çok teşekür ederim hayatımı kurtardi
• Özel Trakya Hastanesi • •
.....
Allah razı olsun.edirnede tek bence bütün sorularımıza cevap oldu..cok faydalı bilgiler verdi.hocamizdan allah razı olsun.iyi günler
mt...2
Kesinlikle tavsiye ederim gittigim en iyi kadin dogum uzmanidir cok bilgili ve tecrubeli cok memnun kaldim gebeligimde hic bir sıkıNti yasamadim dogumumda da yasayacagimi zannetmiyorum kendisine cok tesekkur ediyorum...
mi...r
guvenılır ,ısını bılen bır doktor herkese tavsıye ederım..... herseyde bılgılı tecrubelı bence....
Ünal Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Eren, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ünal Eren adresi nerede?Ünal Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi İbrahim Zağar Caddesi No:2 Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ünal Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ünal Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ünal Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ünal Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar