Doç. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocaeli 1 adres
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ünal Turkay, İstanbul Tıp Fakültesi mezuniyeti sonrası akademik birikimini uzun yıllar kamu ve özel sektörde cerrahi tecrübeyle pekiştirmiştir. Uzmanlık alanları arasında laparoskopik ve histeroskopik cerrahi (kapalı ameliyatlar), genital estetik, riskli gebelik takibi ve jinekolojik kanser operasyonları yer almaktadır.
Modern teknoloji ile hasta odaklı hizmet anlayışını birleştiren Doç. Dr. Ünal Turkay, Kocaeli İzmit'teki kendi özel kliniğinde hastalarına daha kapsamlı ve kişiselleştirilmiş bir tedavi süreci sunmaktadır. Kadın sağlığına dair tüm süreçlerde, güncel tıbbi yöntemler ve güven esaslı yaklaşımıyla hastalarını kabul etmeye devam etmektedir.
- Çocuk jinekolojik hastalıkları
- Jinekolojik Kanserler
- Dismenore
- Doğum Kontrol
- Doğum
Yahya Kaptan MahŞehit Ali İhsan Çakmak Sok.No 40 Confort Plaza C Blok Kat 1 Daire :3, Kocaeli
Doç. Dr. Ünal Türkay
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
ga...n
Gebeliğimin başından sonuna kadar süreci Ünal hoca ile birlikte tamamladık. Her zaman sorularıma cevap alabildim, akşam gece farketmeksizin ulaşabildiğimiz bir doktor oldu kendisi. Kesinlikle herkese öneririm. Doğum esnasında gösterdiği ilgi hastasınısakinleştirmesi her herkimin yapabileceği bir şey değil. Doğum sonrasında da sorularımıza yanıt alabiliyoruz.
Ç
ç.....
Bir arkadaşın tecrübesi üzerine duydum adını ve dedim ki gebe kalırsam doktorum o olacak.Hiç tanımadan enerjisini hissettim.Ve ilk gebeliğimde hemen kapısını çaldım.Tedavi ile gelen bebeğimdi.Henüz küçük bir keseyken veda etti bana.Kanama başladığında benim üzüntümü resmen onun yüzünde de gördüm.Çok zor çıktım o odadan eminim o da zor uğurladı beni.Tedavim devam etti 2. gebeliğim başladı ve dedim ki ilk kalp atışını onunla dinleyeceğim.Bebeğimin o harika ilk sesini onunla birlikte dinledik.Bebeğim yüzünü ilk net gördüğümüzde Ünal Hoca ekranı durdurup şöyle bir arkasına yaslandı ve ikimiz birkaç saniye bebeğime baktık ve bana yüzü kalemle çizilmiş gibi çok güzel bir bebek dedi.Yüzündeki o hayranlık ve mutluluk çok net hissediliyordu. Eminim bir sürü bebek gördü ama tavrı bana çok özel ve biricik hissettirdi. Bu iki özel anda benimle birebir empati kurduğunu hissetmek doğru karar verdiğimi kanıtlıyordu.Bebeğime Ünal Hoca aracılığıyla kavuştum.İyiki o
R
ru...e
Yaşadığım gebelik süreci boyunca fazlaca doktor gezmiş biri olarak bence bir kadın doğum uzmanının tecrübeli ve iletişimi kuvvetli olmasından başka önemli birşey yok. Kendisinin bu mesleği seçmiş olmasından bile şükür duyuyorum. Gebelik süreci her zaman güzel ve beklediğimiz gibi ilerlemeyebiliyor ama kendisi babacan tavrıyla nazik yaklaşımıyla süreci çok iyi yönetiyor. Yoğun temposuna, içsel dünyasına rağmen bir insanın hastasını her defasında güler yüzle kapıda karşılayarak içten bir dinleyici olarak dinlemesi hayranlık duyulası bir durum. Kocaeli sizin gibi bir hekime sahip olduğu için çok şanslı. Sizin gibi işini bu kadar aşkla yapan insanların çoğalmasını dilerim. Yeniden gebelik planladığım zaman umarım hala bu şehirde bu meslekle devam ediyor olursunuz hocam
Ö
öz...l
Kliniğinde Ünal hocanın güleryüzlülüğünğn yanısıra ,çalışanların samimiyeti çok değerliydiDoğum esnasında ise bilhassa gerginliğimi ve stresimi alıp sohbet havası oluşturması unutamayacağım tatlı bir anı
I
i....s
Alanında son derece başarılı, ilgili ve güven veren bir hekim. Hamilelik ve doğum sürecimde kendimi her zaman emin ellerde hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim
• Doç. Dr. Ünal Türkay • Randevu •
İlk randevumuzdu, ilgili, güleryüzlü ve sakin bir hekim. Açıklamaları detaylı ve yeterli. Kafamızda bir soru işareti kalmadan memnuniyetle ayrıldık randevumuzdan.
el...
kocaeli’nin en iyi kadın doğum uzmanı. çözüm odaklı, dikkatli dinleyen, sakin ve hastalık konusunda nokta atışı teşhis-tedavi uygulayan çok başarılı bir doktor.
d....e
Ünal hocam her açıdan çok iyi bir insan bu benim ikinci gebeliğim ve kendinizi emanet edebileceğiniz çok ilgili, destekçi korkularınızı, stresinizi açıklayıcı konuşmalarıyla hafifleten mükemmel bir doktor kendisini gerçekten çok seviyoruz.
e....b
Benim en büyük iyikilerimden birisi Ünal Beyi tanımak oldu.Bir hemşire olarak hamilelik sürecimde bu alanda çok araştırdığım hekimler oldu.Herseyden önce Ünal bey bu zamana kadar çalıştığı hastanede ekip arkadaşları tarafındanda bukadar iyi anlatılması çok dikkatimi çekmişti hem işinde hem insanlığında aldığı övgüler benim kendisiyle tanışmama sebep oldu.Her gittiğim kontrol sonunda eşime iyiki dedim çok doğru bir karar verdik bebeğimi kucağıma alana kadar tek bir soru işaretim olmadı.Doğum anımda ameliyathanede ben o korkuyu yaşarken elimi tutup sakinleştirmesi asla unutamayacağım bir an olarak hafızamda yerini aldı.Merhameti insanlığı hekimliği muhteşem bir insan.Rabbim yolunu izini açık etsin.Başarıları daim olsun.Suan bebeğim 5.5 aylık ve biz her ziyaretine gittiğimizde aynı güler yüzü sıcaklığı hep hissediyoruz ve çok özlüyoruz.Her yerde anlatıyorum ve anlatmaya devam edicem giden hiçbir arkadaşım pişman olmadı aksine onlarında en güzel iyikisi oldu kendisi.Çok seviyoruz çok
I
i̇....
Hamileliğimin 4. Ayına kadar bir çok doktora gittim ve en sonunda iyi ki Ünal Hocayla tanıştık. Her seferinde güler yüzü, detaylı açıklamaları, bilgisi ve mesajlarıma anında cevap vermesi sayesinde her zaman içimizi çok rahatlattı. Doktorun iyi olması çok önemli ama iletişimi de çok önemli. Her gittiğimizde kendimizi özel hissettik. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Doç. Dr. Ünal Türkay • Randevu •
Ünal Turkay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Turkay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ünal Turkay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ünal Turkay adresi nerede?Ünal Turkay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan MahŞehit Ali İhsan Çakmak Sok.No 40 Confort Plaza C Blok Kat 1 Daire :3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Turkay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Turkay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ünal Turkay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ünal Turkay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ünal Turkay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Turkay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ünal Turkay hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Ünal Turkay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları