Dr. Uygar Utku, 1979 yılında doğmuş olup aslen Kahramanmaraş Andırınlıdır. Tıp eğitimini 2004 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır. Nöroloji uzmanlık eğitimini aynı üniversitede tamamlayarak 2010 yılında Nöroloji Uzmanı unvanını almıştır.
2016 yılında Beyin ve Damar Hastalıkları (İnme) alanında özellikli eğitim almış, 2020 yılında Nöroloji alanında doçent unvanını kazanmıştır. Mesleki çalışmalarını Nöroloji, Girişimsel Nöroloji ve İnme Polikliniği alanlarında sürdürmektedir.
Halen Sular Akademi Hastanesinde görev yapmaktadır.
Nöroloji Randevusu
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
- Sigortası olan hastalar
I
i̇...m
Hayatımı bu genç, dinamik, bilgili doktora borçluyum
se...k
adım sevim şırnak silopide yaşıyorum dr uygar silopide görev yaptı bende huzursus kol ve bacak sendromu var bu şikayet üzerine dr uygar beye gittim ve çok memnun kaldım tanıdığım en iyi nörolog herkese tavsiye ediyorum kendisi dünyanın neresine giderse gitsin yanına gidip ulaşmaya deyer kendisine sonsus teşekür ediyorum
Uygar Utku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uygar Utku, Nöroloji. Size Uygar Utku tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Mezoterapi, Manuel Terapi.
Uygar Utku adresi nerede?Uygar Utku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uygar Utku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uygar Utku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uygar Utku isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uygar Utku, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uygar Utku hangi dilleri konuşuyor?Uygar Utku ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uygar Utku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uygar Utku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uygar Utku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uygar Utku hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Uygar Utku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uygar Utku hangi sigortaları kabul ediyor?Uygar Utku tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar