Kahramanmaraş 1 adres

Hakkımızda

Sular Akademi Hastanesi Hakkında

Sular Akademi Hastanesi, sağlık hizmetleri alanında uzun yıllara dayanan deneyimiyle tanı, tedavi ve takip süreçlerinde hizmet sunan bir sağlık kuruluşudur. Kurum bünyesinde yer alan uzman hekimler ve sağlık personeli ile birlikte, güncel tıbbi uygulamalar çerçevesinde sağlık hizmetleri yürütülmektedir.

Hastanede sunulan hizmetlerde hasta güvenliği, etik ilkelere bağlılık ve mesleki sorumluluk esas alınmaktadır. Tanı ve tedavi süreçlerinde, ilgili mevzuat doğrultusunda güncel tıbbi yöntem ve teknolojilerden yararlanılmakta; hizmetler hasta ihtiyaçları gözetilerek planlanmaktadır.

Sular Akademi Hastanesi, sağlık hizmetlerinin sürekliliğini ve kalitesini desteklemek amacıyla eğitim ve kurumsal gelişim çalışmalarına önem vermekte; toplum sağlığını korumaya yönelik faaliyetlerini sorumluluk bilinciyle sürdürmektedir.

daha fazla Hakkımızda

İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
  • Diğer (İade)
  • SGK

Z

Bir psikolog değil tam bir arkadaş. Çok çaresiz olduğum tükenmiş hissettiğim kendimi bulamadığım bir zamanda buldum Seda Hanım‘ı. Doğum yapmış sonrasında depremi yaşamış ve çalışan biriyken çocuktan dolayı kendimi eve kapatmış biriydim.öncesinde hiç psikoloğa gitmek aklıma gelmezdi ama bir deneyeyim ne kaybederim dedim yanından ayrılırken iyikilerle çıktım. Çok tatlı naif bir insan karşısındaki kişiyle kurduğu iletişim çok güzel.konuşuyoruz bir rahatlıyorum ağlıyorum sonra bir şey konuşuyoruz gülüyoruz sanki psikolog değilde yıllardır tanıdığım biri gibi ama tanıdıklarımız gibi yargılamıyor.psikolog bana ne katabilirki demeyin omuzlarınızdaki sizi ezen yükü öyle güzel alıyorki Seda hanım siz bile şaşırırsınız.

• Psk. Seda Taşhan Çelik Normal Randevu  •

Merve Hanım'ın yardımıyla 1 buçuk ay önce diyet sürecimiz başladı 7 kilo verdim insülin dırencine rağmen farkındalıklar ile birlikte sürecimiz gayet güzel ilerliyor .

• Dyt. Merve Kapudere Diyetisyen Randevusu  •

K

Yüz kere de doğursam doktorum değişmez 2018 ve 2025 yıllarında 2 oğlumun da doktoru canım hocam Allah incitmesin çok zor bir hamilelik geçirdim tüm sürecimi Hocam takip etti

• Uzm. Dr. Önder Ercan Diğer  •

Ali beye kulaktan ses gelmesi çınlama ayrıca başka doktorda yaptırmış oldugum bişektomı ameliyatı sonrası olusan sorunlarla ilgili başvurdum kendısı uzun zaman ayırarak olumlu bir şekilde dinledı gereken tüm tetkiklerımı yaptı çok ilgilendi.pıskolojık olarakta destek oldu ilgisi alakası memnun kaldım.herkese tavsiye edıyorum ayrıca cerrahi ameliyatlar burun ameliyatları ıcınde tavsıye edıyorum

• Op. Dr. Ali Okur Diğer  •

K

Safra kesemde yoğun çamurlaşma-taş ve iltihaplanma mevcuttu. Bu sebeple Doktorumuz ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisi ilk andan itibaren güven verici yaklaşımı ve mesleki bilgisiyle rahat hissetmemi sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrası gerekli özenin gösterilmesi ve takibin yapılmasında çok emek harcadı. Yüzündeki gülümsemesi, davranışlarındaki nezaketi ve tecrübesi daim olsun. Var olsun.

• Op. Dr. Ahmet Türkan Laparoskopik Kolesistektomi  •

R

İlk gebeliğim olduğu için aklıma takılan herşey de rahatça ulaşabildiğim mesaj atar atmaz saat kaç olursa olsun cevap veren birisi, ilgili, güler yüzlü gerçekten mükemmel bir doktor kendisini çok sevdik ve sonuna kadar güvendik.

• Uzm. Dr. Önder Ercan Diğer  •