Özel Sular Akademi Hastanesi
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100Sigortalar
- Diğer (İade)
kü...
Yüz kere de doğursam doktorum değişmez 2018 ve 2025 yıllarında 2 oğlumun da doktoru canım hocam Allah incitmesin çok zor bir hamilelik geçirdim tüm sürecimi Hocam takip etti
h....k
Ali beye kulaktan ses gelmesi çınlama ayrıca başka doktorda yaptırmış oldugum bişektomı ameliyatı sonrası olusan sorunlarla ilgili başvurdum kendısı uzun zaman ayırarak olumlu bir şekilde dinledı gereken tüm tetkiklerımı yaptı çok ilgilendi.pıskolojık olarakta destek oldu ilgisi alakası memnun kaldım.herkese tavsiye edıyorum ayrıca cerrahi ameliyatlar burun ameliyatları ıcınde tavsıye edıyorum
k....ö
Safra kesemde yoğun çamurlaşma-taş ve iltihaplanma mevcuttu. Bu sebeple Doktorumuz ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Kendisi ilk andan itibaren güven verici yaklaşımı ve mesleki bilgisiyle rahat hissetmemi sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrası gerekli özenin gösterilmesi ve takibin yapılmasında çok emek harcadı. Yüzündeki gülümsemesi, davranışlarındaki nezaketi ve tecrübesi daim olsun. Var olsun.
r ...t
İlk gebeliğim olduğu için aklıma takılan herşey de rahatça ulaşabildiğim mesaj atar atmaz saat kaç olursa olsun cevap veren birisi, ilgili, güler yüzlü gerçekten mükemmel bir doktor kendisini çok sevdik ve sonuna kadar güvendik.
Özel Sular Akademi Hastanesi, Kahramanmaraş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sular Akademi Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Sular Akademi Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Sular Akademi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sular Akademi Hastanesi, toplam 109 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Laparoskopi, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Küçük Cerrahiler, Laparoskopik Kolesistektomi.
Özel Sular Akademi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sular Akademi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sular Akademi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sular Akademi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Sular Akademi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Sular Akademi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Sular Akademi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Özel Sular Akademi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Sular Akademi Hastanesi nerede?Özel Sular Akademi Hastanesi adresi İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Kahramanmaraş şeklindedir.