Hakkımızda

Sular Akademi Hastanesi Hakkında

Sular Akademi Hastanesi, sağlık hizmetleri alanında uzun yıllara dayanan deneyimiyle tanı, tedavi ve takip süreçlerinde hizmet sunan bir sağlık kuruluşudur. Kurum bünyesinde yer alan uzman hekimler ve sağlık personeli ile birlikte, güncel tıbbi uygulamalar çerçevesinde sağlık hizmetleri yürütülmektedir.

Hastanede sunulan hizmetlerde hasta güvenliği, etik ilkelere bağlılık ve mesleki sorumluluk esas alınmaktadır. Tanı ve tedavi süreçlerinde, ilgili mevzuat doğrultusunda güncel tıbbi yöntem ve teknolojilerden yararlanılmakta; hizmetler hasta ihtiyaçları gözetilerek planlanmaktadır.

Sular Akademi Hastanesi, sağlık hizmetlerinin sürekliliğini ve kalitesini desteklemek amacıyla eğitim ve kurumsal gelişim çalışmalarına önem vermekte; toplum sağlığını korumaya yönelik faaliyetlerini sorumluluk bilinciyle sürdürmektedir.

daha fazla Hakkımızda

İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş 46100
  • Diğer (İade)
  • SGK

P

Böbrek taşı şikâyetiyle başvurduğum süreçte Dr.Yusuf Selim Kaya hocamdan aldığım ilgi ve tedavi süreci gerçekten çok içimi rahatlattı. Hastalığın yarattığı stres ve endişeyi, ilk muayeneden itibaren sakin ve açıklayıcı yaklaşımıyla büyük ölçüde azalttı. Her aşamayı anlaşılır bir şekilde anlatması, “ne olacak şimdi?” kaygısını tamamen ortadan kaldırdı.

Tedavi sürecinde hem profesyonelliği hem de hastasına gösterdiği özen gerçekten takdire değerdi. Gereksiz hiçbir müdahaleye yönlendirmeden, en doğru ve güvenli yolu tercih etmesi bana güven verdi. Ameliyat/tedavi sonrası takip sürecinde de aynı ilgiyi sürdürmesi, kendimi yalnız hissetmememi sağladı.

Kısacası, Dr.Yusuf Selim Kaya hocam hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla gerçekten örnek bir hekim. Bu süreçte desteğini hissetmek benim için büyük bir şanstı.

• Op. Dr. Yusuf Selim Kaya Randevu  •

Gebeliğim çok riskliydi ve bu süreci bana fazla yansıtmadan çok güzel ilerletti ameliyatım çok güzel geçti

• Prof. Dr. Bülent Köstü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gecen hafta sag kol humerus kirigim vardi doktor ali murat kalender ameliyat etti , cok sikintili bir bolgede oldugunu soylemislerdi cok korkmustum ama ameliyat cok iyi oldu bir haftada nerdeyse iyilestim diyebilirim. Tedavi surecimde gmerak ettigim herseyi sabirla dinledi ve anlatti. Doktorumuzun gerekli ilgi ve ozeninden cok memnun kaldim. Herkese tavsiye ederim

• Doç. Dr. Ali Murat Kalender Diğer  •

R

Tunahan serebral Palsi hastasıydı ve durumu oldukça ağırdı. Yürümesinden umudunu kesmek üzereyken doktor murat beyle tanıştık çok iyi bir tedavi planlaması sonrası yapılan operasyon ve devamında ftr ile çocuğum şuan tek başına yürüme aşamasına kadar geldi. O kadar mutluyum ki çocuğumu böyle görmek bir anne için mükemmel bir duygu iyi ki varsınız hocam

• Doç. Dr. Ali Murat Kalender Diğer  •

Y

Murat Hocam bana endoskopi yaptı. İşlem rahat geçti. Daha sonra tedavi uyguladı. Yaklaşımı gayet nezaketliydi

• Doç. Dr. Murat İspiroğlu Duodenoskopi(Endoskopi)  •

Böbrek taşı ameliyatı oldum. İşini bilen kişilere emanet edilmek güzel. Çok memnunum. Şifa ile taburcu oldum

• Op. Dr. Yusuf Selim Kaya Diğer  •

Abimin böbrek taşı şikayeti sürecinde ilgi, alakası ve tedavisi yerindeydi

• Op. Dr. Yusuf Selim Kaya Diğer  •

Tuğba hocamız çok güler yüzlü hastalarını incitmeyen, bilgili ve ilgili harika bir hekim. Yurtdışında yaşayıp hamileliğimin 32 haftasından itibaren kontrollerimi detaylı ve ilgili bir şekilde yaptı. Sağlıklı bir doğumla bebeğimizi kucağımıza aldık.

• Op. Dr. Tuğba Çiftçioğlu Doğal Doğum  •

5 aylık oğlumu sünnet ettirmek amacıyla yusuf selim hocama getirdik.
    Bize sünnet hakkında detaylı bilgiler verdi.Sünnet olurken oğlumuzun yanında olmak isdedik.Sünnet hemen hemen başlamasıyla bitmesi yarım saat 45 dakika sürdü.Hocamız cok titiz ve temiz çalışıyor.Sünnet sonrası ise hocamız 1 hafta boyunca oğlumuzun sünnet durumunu telefon ile görüşerek kontrol etti.Hastayla alakası çok iyi. Oğlumun İlk gün biraz ağrısı oldu. sonrasında çok ağrısı olmadı.
    Gönül rahatlığıyla yusuf hocama gelebilirsiniz .İşinde çok iyi ve çok başarılı bir doktor.

Merve hanımla ilk başladığımda 92 kiloydum:((
    Şuan 69 kiloyum:)) Bu süreçte çok ilgilendi ve kendimi o kadar rahat hissettim ki hiç zorlanmadım İlgisi ve alakası beni çok mutlu etti.

• Dyt. Merve Kapudere Kişiye Özel Diyetler  •