Uzm. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Küçükçekmece 1 adres
Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece 34307
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
he...i
Ben 3 yıllık evliydim ve çocuk istiyordum olmuyordu olmaması için bir sebep sunamıyorlardı. Polip var dediler aldırdım, hormon tedavisi için ilaç kullandım olmuyor tavsiye üzerine Vedat beye gittim ve eşimden kaynaklı 1 vitamin takviyesi ile Vedat beyle görüştükten 2,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Çokk enerjisi yüksek ve pozitif bir doktor çok teşekkür ederim Vedat Bey'e tereddütsüz gidilebilecek bir doktor.
• Özel Batı Bahat Hospital • İnfertilite ve Tüp Bebek •
nu...u
dr.vedat beyle 11 sene önce tanıştım çock tedavisi gördüm ve sonuca ulaştım şimdi 8 yaşında 1 oğlum var 2,çocuğu düşünüyorum ve yine vedat beye gitmeyi planlıyorum her şeyden önemlisi duyarlı ve çok mükemmel bir insan çok memnun kaldığım için çok teşekkürlerimi iletiyorum.saygılar...
Vedat Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Vedat Aydın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Vedat Aydın adresi nerede?Vedat Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Vedat Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Vedat Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Vedat Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Vedat Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Vedat Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Vedat Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Vedat Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları