2009-2012 yıllarında Bilecik-Bozüyük devlet hastanesinde, Bursa Asker hastanesinde, Gaziantep Şehitkamil ve Mersin Devlet hastanelerinde görev yapmıştır. 2012 yılılndan itibaren özel sektörde görev alarak Özel Tarsus Aktif yaşam fizik tedavi ve reh. Dal merkezi, Tarsus Medicalpark hastanesi , Mersin Özgür Yaşam fizik tedavi ve reh.dal merkezlerinde çalışmış olup halen Adana Özel Dermancan Tıp merkezinde görevine devam etmektedir. Özellikle Ultrason eşliğinde PRP, CGF, Kemik iliği aspiratından mezenkimal kök hücre enjeksiyonları, Ozon tedavisi, mezoterapi, kuru iğneleme, nöralterapi, hacamat, sülük tedavisi, refleksoloji konularında çalışmalarına devam etmektedir.
- Bel fıtığı
Nöralterapi
Ozon Terapi
PRP
Özel Altınkoza Hastanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
C
ce...k
Bel ve diz agrisi konusunda cok iyi bir doktor. Yaptigi igneler sayesinde agrilarimdan kurtuldum. Ozellikle bel fitiginda igneler oldukca etkili
• Özel Altınkoza Hastanesi • Kuru İğneleme •
h....b
Diz ağrısı için her yıl igne yaptırıyorum bir çok doktora gittim ancak Volkan bey kadar eli hafif bir doktor görmedim, artık favori doktorum
• Özel Altınkoza Hastanesi • PRP •
T
tu...
Ağrılarımdan duramıyordum pek çok tedavi gördüm.En son Volkan Beyi tavsiye ettiler.Uyguladığı tedavi çok iyi geldi.
a....v
Bel ağrısı hayattan bezdirmisti bel fıtığı nedeniyle sorun yaşıyorum diye düşünüyorken asıl sorunumun iltihabı romatizma olduğunu doktor Volkan bey sayesinde öğrendim doğru tedavi ile hızlıca ağrılarım geçti
V
vu...l
Tedavim kısmında güler yüzlü olması ve tedavi sonuç olarak çok başarılı bir süreç geçirdim
• Özel Altınkoza Hastanesi • Kinesiotape(Kinezyoteyp) •
fa...h
Osmaniyeden diz iğnesi için tavsiye üzerine Adanaya gidiyoruz harika bir doktor tavsiyesi ederiz
Ç
ç....o
Her iki dizime eksozom tedavisi uyguladık adana’da bu tür tedavileri uygulayan bir fizik tedavi doktoru olması cok güzel bir şey diz ağrısı ve menisküs yırtığı olan herkeze mutlaka tavsiye ederim
er...y
Ultrasonla detaylı bir şekilde muayene ediyor , uyguladığı tedavilerden tüm arkadaşlarım fayda gördü. İl dışından gelen çok hastası var. Randevu alarak gitmenizi öneririm
• Özel Altınkoza Hastanesi • Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi •
ay...
Çok memnun kaldık. Çok araştırdık. Volkan Hocamızla tanıştık. Herşeyi detaylı açıkladı. Hastasını iyi dinliyor ihtiyacına ve isteğine göre çözüm sunuyor. Bir kere Nezaket sahibi. Detaylı bakıyor. Eli de çok hafif. İşinin ehli. Ayrıca annem için gittiğim halde benim kendimle ilgili tüm sorunlarımı nezaketle cevapladı. Baktı ilgilendi süreci ve çözümü anlattı. Bir insan bu kadar iyi niyetli olabilir. Son zamanlarda bu düşünce de doktor bulmak zor.yaklaşık 2 yıldır 6 ayda bir anneme PRP ve ozon tedavisi uyguluyor. Annem ağrılarından kurtuldu. Rahat bir hayat yaşıyor. Minnettarız ilgisine.
• Özel Altınkoza Hastanesi • PRP •
f.....
Hacamat için gittim ve oldukça steril koşullarda hacamat yapıldı çok memnun kaldım.bi altı ay sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum
• Özel Altınkoza Hastanesi • Diğer •
Volkan Subaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Subaşı, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Volkan Subaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: PRP, Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi, Kuru İğneleme, Ozon Terapi, Fizik Tedavi, Şok Dalga Tedavisi (ESWT), Manuel Terapi, Nöralterapi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Elektroterapi.
Volkan Subaşı adresi nerede?Volkan Subaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Subaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Subaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Volkan Subaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Volkan Subaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Volkan Subaşı hangi dilleri konuşuyor?Volkan Subaşı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Volkan Subaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Subaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Subaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Subaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Volkan Subaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Volkan Subaşı hangi sigortaları kabul ediyor?Volkan Subaşı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları