• B

Oğlumuzdaki uyaran eksikliği ve duyu hassasiyetleri sorunlarına çözüm ararken kendisi ile yollarımız kesişti. İyiki de kesişmiş.. İşindeki uzmanlığı, çocuklar ile kurduğu harika bağ ve aileleri en iyi şekilde bilgilendirip yönlendirmesi ile biz kendisinden çok çok memnun kaldık. Kısa sürede bile çocuğumuz çok güzel bir yol aldı. Enerjisi ve güler yüzü ile bizi hep motive etti iyiki tanıştık kendisine çok minnettarız.

• K

Gelişim geriliği,uyaran eksikliği teşhisi konan 3.5 yaşındaki oğlumuz için tavsiye üzerine başvurduk Yağmur Hanım a.Oğlumuzun sosyal iletişim sıkıntısı sebebiyle uyum sağlayabilir mi,nasıl yol alacaz gibi düşüncelerle başlamamıza rağmen seanslara;çocuklara karsi ilgisi, işine hakimiyeti,mesleki donanımı sayesinde kısa sürede oğlumuzun isteyerek gitmesini sağladı kendisi.Konusma sorunu da vardi ayrica coxugumuz da .Tavsiye ettiği masajlarla,egzersizlerle aldığımız konuşma terapisine de destek oldu ve girdiğimiz bu yolda tam.anlamiyla sürece destek oldu.Şu an cok.iyi bi.noktadayiz öğrenme,hissiyat ve algilama.anlaminda da oglumuza desteği büyük Kısacası tanımak bizim için büyük.şansti.iyi ki demek isteyen herkese yol gösterici olacağına eminim.Her anlamda teşekkür ediyoruz kendisine...

• başka bir yer Diğer  •

Bir öğretmenimizin tavsiyesi ile gittik çok ilgili alakalı 3 yaşında otizim spektrurum rahatsızlığı olan oğlumuz hiç biseye dokunmuyor seslere tepki vermiyordu ilgi alaksi sayesin de toparladı teşekkürler Yağmur hanım

• Z

6 yaşındaki oglumun yururken sürekli takılıp düşmesi, bir isle meşgulken dikkati kolayca dağılıp başka birseye odaklandığı için sık sık kazalar yaşaması ve bunun gibi sıkıntılarla başvurmuştuk Yağmur hanıma. Haftada iki gün birer saatlik seanslarımız oldu. Her seans sonunda neler yapıldığı ve çocuğun gelişimiyle ilgili ayrıntılı görüştük. Bilgilendirmesi, iletisimi ve en önemlisi çocuklarla iletişimi çok iyi. Biz çok memnun kaldık ve birkaç ay içinde de belirgin sonuçlar aldik. Iyi ki başvurduk Yağmur Hanım a