Üyelikler:
- Tiroid Guatr
- Mide Hastalıkları
Kocaeli
i̇...g
Uzm. dr. Yahya Özel beyin ilgisiz tavırlarından ve ben bir şey sormadan asla cevap vermemesinden, Endoskopi ve kolonoskopi sonucumu göstermeye gittiğimdeki önemsiz tavırlarından da çok ciddi manada rahatsız oldum. Verdiği cevaplardan, ben rica edip ilaç yazmayacak mısınız hocam ? Deyip söylemimden sonra yazdığı ilaçlardan dolayı hiç güvenemediğim için yeniden farklı bir hastaneden randevu alıp farklı bir doktora sonuç göstermeye gideceğimi bildirmek isterim
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
d.....
Meme kanseri ile mücadelede ilk günden bu yana ihtiyacım olduğu her an yanımda. Cerrahi yetenekleri tartışılmaz. Hastasıyla bağlarını hiç koparma yan, varlığı ile hastasına güven veren süper bir insan ve doktor. Başta kendim olmak üzere tüm hastalarınız çok şanslı.
• Muayenehane • Meme Koruyucu Cerrahi •
ne...n
Eşimin şeker ameliyatını gerçekleştiren YAHYA ÖZEL BEY E yakın ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederiz.. Hastası ile çok ilgili bir doktor
h....i
ben 2006 da troid ca nedeniyle numune hastanesinde ameliyat oldum doktor yahya özel benim doktorumdu ameliyatımın çok başarılı.oldugunu tedavim süresince başka doktorlardanda ameliyatımın çok başarılı oldgunu söylediler. Doktorum yahya özel beye herşey için çok teşekkür ediyorum ve o zamanki ekibinede çok teşekkür ediyorum .
Yahya Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Özel, Genel Cerrahi.
Yahya Özel adresi nerede?Yahya Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yahya Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yahya Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.