26 Kasım 1998 tarihinde Samsunda dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul yıllarını 50. yıl ilköğretim okulunda tamamladı. Samsun Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşlı Bakım Teknikeri olarak önlisansa başladı. Sınıf üçüncüsü olarak mezun olduktan sonra dikey geçiş sınavından tam burslu tek kontenjan olan Lefke Avrupa Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne yerleşti. Alanına ve mesleğine olan aşkından çeşitli makaleler tarayıp, covid döneminde bir çok online eğitime katıldı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yaşlı Bakım Teknikeri ve Stajyer Diyetisyen olarak pratik kazandı. Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve Medicana International Samsun Hastanesinde daha fazla pratik kazanmak için Stajyer Diyetisyen olarak görev aldı. Mezuniyetinin ardından Dr. Serkan Süren Pskiyatri Kliniğinde Diyetisyen olarak görev aldı ve halen sürdürmektedir
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
Adnan Menderes Bulvarı no 209a, 209A, Atakum, Samsun 55200
di...n
Bizim değerli Yaren Ablamız . Bizim için bir diyetisyenden çok daha ötesi . Kızımın Sporcu Beslenme ve kilo verme sürecini hiç yorulmadan keyifle sürdürdük. Bu süreçte hayatımıza okadar güzel bilgiler yerleştirdik ki , sürecimiz bitse de bireysel olarak büyük farkındalıkla beslenme sürecimizi devam ettirmeye çalışiyoruz . Güler yüzü,desteği hiç bir zaman unutulmayacak bir diyetisyen . Başarıları hep daim olsun.
• Dr. Serkan Süren Psikiyatri Kliniği • Diğer •
Diyetisyenim ile sürece başladığımdan beri hem kilo verme konusunda hem de beslenme alışkanlıklarımı düzene oturtma konusunda çok büyük ilerleme kaydettim. Bana uygun, sürdürülebilir ve zorlamayan bir program hazırladı. Kendisi süreç boyunca çok ilgili, motive edici ve anlayışlıydı. Sonuçlardan gerçekten çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kesinlikle tavsiye ederim
na...
Diyete başladığım ilk günden beri sürdürülebilir bir şekilde “diyet” adı altında kısıtlama yapmadan oluşturdu listelemi. Diyeti bir zorlama değilde hayat biçimim olacak şekilde aktardı bana. Yaren hanım genç yaşında çok donanımlı bir diyetisyen veee çok tatlı
bu...t
Yaren hanımla görüşmelerimiz hem çok eğlenceli hem de çok etkili oldu kısa vadede uzun süreli etki göstererek direnç kilomu kırmamı sağladı. Samsunda 1 numaralı diyetisyen
es...a
10 aylık süt alerjisi olan bebeğim için diyetisyen ararken yaren hanımla tanıştık iyi ki de tanışmışız bilgileriyle çok fazla şey kattı bize çok samimi çok ilgili bi diyetisyen.Yaren hanımdan öğrendiklerimi çoçuğuma uygularken ne kadar mutlu olduğunu gözlemledim. Tavsiye edilecek bir diyetisyen
e....
Merhaba, sporcu çocuğumun sağlıklı beslenmesi ve forma girmesi için Yaren Hanım ile tanıştık uzun süredir destek alıyoruz çocuklarla ve ebeveynler ile iletişimi çok güzeldir. Bilgisini, ilgisini, aldığımız sonuçları ve yeni tariflerini çok seviyoruz
• Dr. Serkan Süren Psikiyatri Kliniği • Diğer •
Yaren Hanım çok iyi,anlayışlı,sizi her zaman anlayıp çözüm bulmaya çalışabilen harika bir kişidir.Mesleğinde de bi o kadar profesyonel olduğunu düşünüyorum. Hem sizi hem de sağlığınızı düşünüp sizin için en doğru kararı verebilir. Uzun zamandan beri gidiyorum ve çok memnunum.
d....k
Her randevuda farklı bir şeyler oğrendim çok etkili ve ilgili bir diyetisyen. Çok fayda gördüm ve oğrendiklerimi kendim uygulayabilcek seviyeye geldim. Artık kendi kendime de sağlıklı beslenebiliyorum.
sa...
Ben yemek yiyerek zayıflanmaz diye biliyordum 27 günde inanılmaz bir ağırlık attırdı üzerimden ilgi çok güzel herkese tavsiye ederim
Z
z.....
Danışmanlığı boyunca hem bilgisini hem ilgisini fazlasıyla hissettiren harika bir diyetisyen. Kendimi zorlamadan, sağlıklı bir şekilde ilerlememi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Dr. Serkan Süren Psikiyatri Kliniği • Diğer •
Yaren Aydın Erikli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yaren Aydın Erikli, Diyetisyen.
Yaren Aydın Erikli adresi nerede?Yaren Aydın Erikli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Bulvarı no 209a Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yaren Aydın Erikli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yaren Aydın Erikli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yaren Aydın Erikli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yaren Aydın Erikli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yaren Aydın Erikli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yaren Aydın Erikli hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Yaren Aydın Erikli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.