Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Yasemen ŞAHİN, İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmuş, aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayıp “uzman” ünvanı almıştır. Şu anda Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi anabilim dalında doktora eğitimene devam etmektedir.
Meslek hayatında Ordu Medical Park Hastanesi ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi deneyimi bulunan Yasemen ŞAHİN Yunus Akademi'nin kurucusu ve terapisti olarak hizmetlerine devam etmektedir.
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
s....r
Oğlumun konuşma bozukluğu için Yasemen hanıma başvurduk ilk günden ilgisi ve sabrıyla içimizi rahatlattı gerçekten işinde uzman olduğunu çok hızlı gelişmeyi görünce anladık.Ev ödevlerinde zorlansakta sonucu görünce çok mutlu oluyoruz.Kesinlikle öneririm.
se...ı
Kızımın kekemeliği için uzun zamandır bi çare arıyorduk sonunda Yasemen hocayı bulduk. Çocukla iletişimi o kadar güzel ki kızım bile seansa koşa koşa gidiyor. Süreci bize tane tane anlatıyor çok rahat ettik.
• Yunus Akademi - Uzm. Dkt. Yasemen Şahin • Kekemelik Terapisi •
m....k
Giresun’da dil konuşma terapisti araştırırken yüksek lisans ve doktorasından dolayı kendisini tercih ettik. İyiki de öyle yapmışız bize her konuda yol gösterici oldu çok samimi çok içten birisi.çocuğumdaki gelişmeyi öğretmenimiz de hemen farketti etkinliklere katılmak istemeyen çocuğum sayesinde bu yıl tüm etkinliklerde yer alıyor.
O
o.....
Doktorumuz son derece ilgili ve empatik biriydi. Durumumu anlattığım anda yapılması ve yapılmaması gerekenleri açık ve anlaşılır bir dille ifade etti. Konuşma tarzı ve iletişim becerileri gerçekten çok iyi. Kesinlikle herkesin danışması gereken bir doktor.
• Yunus Akademi - Uzm. Dkt. Yasemen Şahin • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Yasemen Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemen Şahin, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Yasemen Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Online Terapi.
Yasemen Şahin adresi nerede?Yasemen Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınarlar Mahallesi Kaymak Sokak No:1 Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemen Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yasemen Şahin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yasemen Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemen Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Yasemen Şahin hangi dilleri konuşuyor?Yasemen Şahin ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemen Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemen Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemen Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Yasemen Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemen Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemen Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.