Op. Dr. Yasemin Gönül. Kulak, Burun ve Boğaz Uzmanıyım. 2007 yılı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi mezunuyum. 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’nda, 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Patoloji Anabilim Dalı’nda bir süre eğitim aldıktan sonra 2011-2016 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2016-2024 yılları arasında Konya Beyhekim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak çalıştım. 2023 Ekim ayı itibari ile kendi kliniğimde hizmet vermeye devam etmekteyim.

Haritayı büyüt

Selçuk mah Metanet sk No: 1 2/204, Selçuklu, Konya

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Röportaj

C
Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burnumdaki eğrilik ve nefes alma zorluğuyla alakalı bir operasyon geçirdim. Yasemin hanımla görüşmeden önce birkaç kbb uzmanıyla görüştüm ancak yeterince tatmin olmadım. Yasemin hn bana gerekli tatmin edici açıklamaları yaparak beni ameliyata ikna etti. Sorunsuz bir operasyon geçirdim. Operasyon sonrası herhangi bir morarma, kanama, ağrı olmadı. 1 ay oldu ameliyat olalı çok konforlu ve rahatım. Uyku kalitem arttı. İyiki bu ameliyatı olmuşum ve iyiki bu ameliyatı yasemin hanıma olmuşum.

R
Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yaklaşık 2 senedir devam eden şiddetli burun tıkanıklığı şikayetiyle başvurdum. Daha önce birçok doktora muayene olmama rağmen bi sonuca ulaşamamıştım. Sürekli sprey kullanmak zorunda kalıyordum . Yasemin hanım tüm burun sıkıntımı ilgiyle ve özenle ameliyat ile çözüme kavuşturdu. Güler yüzü yaklaşımı ve ilgisi bana güven verdi.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hanım gerçekten mükemmel bir doktor. 5 yaşındaki oğlumuzun geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi. Oğlumuzda artık işitme kaybı oluşmuştu ve operasyon sonrası kulakları açıldı. Süreç olsun sonrası olsun bizimle en ince ayrıntısına kadar ilgilenip bilgilendirdi. Sabırla sorularımıza tek tek cevap verdi. Ne ağrı ne kanama problemi yaşadık. Üstelik oğlumuza yaklaşımı o kadar güzeldi ki. Bir çocuk düşünün ki “en sevdiğim doktor” diyerek kontrollere gidiyor. Ayrıca bu süreçte oğlumun yanındayken uzun süre benim öksürüğümde yasemin hanımın dikkatinden kaçmadı ve benide muayene etti. Doğru teşhis ve tedavi ile aylardır süren nefes aldırmayan kriz şeklindeki öksürüğümü yok etti desem yeridir. Gerçekten işini titizlikle yapan,tek tek açıklayan , bilgisi tecrübesi nezaketi herşeyi ile memnun eden bir hekim. Kesinlikle çocuk yetişkin tavsiye edeceğimiz bir doktor kendisi.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

11.04.2025 günü Muayene için gittik Yasemin hanıma. Oğluma bademcik ve geniz eti alınması gerekiyor demişlerdi. İyi ki gelmişiz o kadar güler yüzlü, açıklayıcı, samimi bir dr ki aklımızda hiç soru kalmadı. Ameliyata gerek olmadığını bize çok güzel açıkladı. Kesinlikle tavsiye ederim herkese.

Randevu doğrulandı
Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hanımı ablam vasıtasıyla tanıdım detaylı anlatımı, güleryüzü çok güzeldi. Bir hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım tedavim güzel sonuç verir ve bu sinüzit ağrısından tez vakitte kurtulurum. Yaklaşık üç haftadır devam eden grip baş ağrısı, burun akıntısı, diş ve kulak ağrısı sebebiyle kendisine başvurmuştum.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yıllardır düşmeye bağlı oluşan nefes problemi ve burun kemerinden dolayı ameliyat olmayı düşünüyordum.Yasemin hoca tesadüfen karşıma çıktı.Muayene ve görüşme sonrası 3 gün sonraya ameliyat kararı aldık.Hoca samimi ve işini severek yapan bir insan,güven veriyor ve ikna ediyor.Ameliyat süreci ve sonrasında hep iletişim halindeydik.Zaten her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor.Yine de aklınıza takılan olunca cevaplıyor.Ben doğal bir burun istiyordum.İstediğim ve istemediğim fotoğrafları gönderdim.Ameliyat sonrası 4-5 gün morluk oldu.Ağrı yoktu.Tampon sürecinden(5gün) sonra baya rahatladım.Ödem ve morluklar 1-2 hafta içerisinde geçti.Bantalama süreci 2 hf sürdü.Ameliyat olalı 1.5 ay oldu.Ödem görülmeyecek derecede azaldı.Aynaya baktığımda güzel bir burun görüyorum ve yüzümle de bütünleştiğini farkediyorum.Nefes alma problemim de büyük ölçüde düzeldi.Ameliyat olmayı düşünüyorsanız ertelemeden Yasemin hocaya gidebilirsiniz.Ben de bir doktor olarak süreçten ve hocadan memnun kaldım.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yaklaşık 1-2 senedir burun ameliyatı düşünüp cesaret edemiyordum kimseye güvenip. Yasemin hocama ilk muayene için gittiğimde verdiği güven ve alanında ki titizliği bir anda ameliyata cesaretlendirdi. Süreçleri bizzat takip edip mütevazilikle ilgilenmesi çok güzel gerçekten.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Merhabalar benim şikayetim burundan nefes alamama ve bademcik şikayetim vardı yasemin hocamla tanıştım bademcik ameliyati oldum ilk başlarda çok korkuyordum ileri yas seviyesi için tehlikeli olduğu söylendi fakat su an çok memnunum rahat nefes alabiliyorum horlama sikayetlerimin hepsinden kurtuldum Yasemin gonul.

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Diğer

18.12.2024 ; Merhabalar, benim şikayetim burun kemik büyümesi ile ilgili nefes almama engel olup kulak yollarının kapanmasıydı, artı burun eğriliği vardı. Şikayetim ve arastirmam üzerine kendimi
Dr. Yasemin GÖNÜL Hocamın yanında buldum. Gerçekten branş'ın ehli olup işini hakkıyla yapan zarif, güler yüzlü kişiliğiyle ameliyat öncesinde ve sonrasında çok yardımcı oldu. Yasemin Hocamın sayesinde burun estetiğimide yaptırdım, bu benim çok hoşuma gitti, gayet doğal bir şekilde burun estetiğim oldu ve sağlık sorunlarım da ortadan kalktı. Yasemin Hocam gerçekten kendi ailemizden biri gibi hissettirdi. Konya'da KBB branş'ın üzerine Dr.Yasemin GÖNÜL der ve susarım. Saygılar..

Konum: Yasemin Gönül Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yasemin hoca ile burundan nefes alma konusundaki sıkıntim sebebiyle tanişma şansim oldu gerek kişiliği gerekse hekimlik kalitesi ile saygiyi sonuna kadar hak eden bir insan. Yasemin hanimin dürüst ve açıklayıcı olması hastanın aklındaki tüm sorulara cevap vermesi hekimlik kalitesi ve operasyon sonrasındaki takibi eldeki imkanlari sonuna kadar kullanmasi takdire şayan. Güvenebileceğiniz bir hekim.