Sarıcapaşa, Talat Paşa Caddesi No:168, 22030 Edirne Merkez/Edirne, Edirne
be...l
Edirne’de çok yeni olduğum için kimseden tavsiye alamadım ve bir çok kadın doğum doktorunu gezmiş bulundum. Bu süreçte içime sinen biri olmamıştı. Bu beni çok korkutuyordu. İyi ki Yasemin Hanım’a rastladım. Çok güleryüzlü, çok pozitif. Her zaman ulaşılabilir ve en önemlisi sizi dinliyor, tutum ve tavrı o kadar sevgi dolu ki. İşini ne kadar çok severek yaptığı da buradan belli oluyor zaten. Hamilelik gibi psikolojik anlamda zorlayıcı bir durumun içinden ancak böyle bir doktorun yardımıyla sağ çıkılabilir. Bebeğim sayesinde daha mutlu daha huzurlu gelişiyor. Saçma korkularım kayboldu, endişelerim geçti. Her sorumu sabırla, en anlaşılır en ayrıntılı şekilde cevaplıyor. Her hastasına aynı sevgiyle, şefkatle yaklaşıyor. Harika bir kadınsınız hocam. Bu yolculuğu sizinle sürdüren şanslı kişilerden biriyim.
• Özel Trakya Hastanesi • Diğer •
C
ca...l
Şuanda 5 aylık hamileyim harika bi doktor çok pozitif güler yüzlü ve sorularınızı sıkılmadan dinleyip cevap veriyor açıkçası gebelik sürecimde ve doğumda da yanımda olacağı için kendimi daha rahat hissediyorum.
• Özel Trakya Hastanesi • Diğer •
Yasemin Reyhancan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Reyhancan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yasemin Reyhancan adresi nerede?Yasemin Reyhancan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıcapaşa, Talat Paşa Caddesi No:168, 22030 Edirne Merkez/Edirne Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Reyhancan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Reyhancan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Reyhancan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Reyhancan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Reyhancan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Reyhancan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yasemin Reyhancan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.