Hürriyet Mahallesi Kılıçkaya Caddesi No:10, Melikgazi 38050
fa...y
Bünyan Devlet Hastanesinde Muayene oldum Kanal tedavisi yapılması lazım denildi, Yasemin Hanım dan Randevu aldım 3 hafta bekledim. Dişime baktı kesinlikle bu diş çekilmesi lazım dedi Kanal tedavi yapamam dedi, bende o zaman neden Bünyan daki Diş Doktoru Kanal tedavisi yapılır diye aktardı diye sordum cevabı netti ben Uzmanlık alanı Endodonti olan bir Doktorum olmaz dedi onlar bilmeyebilir dedi. Tamam dedim inandım 2 tane güvendiğim ayrı özel Diş Doktoruna gittim, doğru teşhis alabilmek için. Dedikleri Kanal tedavisi olur sorun yok bu dişten çok daha kötü olanlara bir yaptık diye bilgi geçtiler. Bu sebeble Yasemin Türkyar hanımın dan memnun kalmadım, zamanım gitti kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle. Kimseyi zan altında bırakmak istemediğimden dolayı farklı Doktor görüşleri aldım.
• Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i.....
Ulasilmasi güç durumdaki azı disime başarılı bi operasyonla dolgu yaptı.Kendisi alanında uzman diş hastanesinin sayılı doktorlarından başarılarının devamını dilerim.Ilyas I.
• Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi • Diğer •
Yasemin Türkyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Türkyar, Endodonti.
Yasemin Türkyar adresi nerede?Yasemin Türkyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Kılıçkaya Caddesi No:10 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Türkyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Türkyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasemin Türkyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Türkyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasemin Türkyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasemin Türkyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yasemin Türkyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.