Balıkesir’de doğmuştur.
Ortaokul ve liseyi Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde okuduktan sonra yüksek öğrenimini
Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır.
“DİŞ HEKİMİ” ünvanı aldıktan sonra “Konya Selçuk Üniversitesi / Malatya İnönü Üniversitesi
Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim DalıOrtak Doktora Programı”na kabul edildi.
İki yıl sonra İnönü Üniversitesi öğretim üyesi kadrosuna geçiş yapıp,
TUBİTAK 1001 projesi kapsamında göreve başladı.
“Üst çene genişletmesi sonrası uygulanan teriparatidin midpalatal sutura üzerine etkilerinin
histolojik ve immünohistokimyasal olarak incelenmesi” konulu doktora tez çalışmasıyla
doktora programını tamamladı ve “ORTODONTİST” ihtisası aldı.
Şubat 2016’dan beri Balıkesir'de bulunan ortodonti kliniğindedir.

Akademik gelişmeleri takip etmek amacıyla; Türk Ortodonti Derneği,
American Association Of Orthodontist, European Orthodontic Society,
World Federation Of Orthodontists ve Türk Diş Hekimliği Birliği üyelikleri vardır.

Yetişkin
Çocuk

Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği

Kızılay caddesi 6 Eylül Ortaokulu karşısı. Karahan Eczanesi üzeri 1.kat, Karesi, Balıkesir 10100

Ortodonti Randevusu

Kızılay caddesi 6 Eylül Ortaokulu karşısı. Karahan Eczanesi üzeri 1.kat, Balıkesir

Röportaj

Bilgili açıklayıcı samimi işini severek yapan ilk randevudan itibaren bu tutumu değişmeyen bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Diş Teli Tedavisi  •

Ortodontik süreçte en önemli nokta, tedaviyi hastanın kendisinin istemesidir. Bu motivasyon tedavi uyumunu artırır. Doktor Bey'in kızımla ilk görüşmesi, onu anlamaya çalısması, iletişimi gayet açık ve netti. Plaklar bugün takıldı, bilgilendirmeler yapıldı; sürecin başındayız.

• D

Randevu saatinde muayenemizi oluyoruz her zaman. Onun haricinde her zaman detaylı bir şekilde tedavimizi anlatıyor. Güler yüzlü bir doktor. Şuan tedavimizin başındayız. Plak tedavisi görüyoruz. Sonucu da güzel olacak diye bekliyorum. Doktordan çıkarken aklımızda soru işaretleri ile çıkmıyoruz. Memnunum o yüzden.

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• R

Yasın bey oğlumun düzensiz dişlerini diş teliyle radavi ediyor. Yukarıda kalan dişin altındaki diş çekilerek yukarıdaki diş aşağıya indi. Tedavi başarıyla davam ediyor.

• B

Plak tedavisi ile dişlerimde tam düzelme oldu çok iyi bir hekim tavsiye ederim

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Ortodonti Randevusu  •

Yasin Hoca sayesinde çocukluğumdan gelen diş hekimi korkumu yendim. Tedavinin her adımını detaylı anlatması ve hastalarına anlayışla yaklaşması her hekimde bulunmayan özellikler. Çene ekleminde problem yaşayan, diş sıkan herkes Yasin Hoca ile tanışmalı.

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Sabit Ortodontik Tedavi  •

Yasin beyi gercekten takdir ediyorum tel tedavisi icin basladik hem profesyonel hemde aciklayici net ve kibar bir hekim basarilarinin devamını dilerim balikesir icin büyük şans ortodonti için kesinlikle birinci tercihiniz olmalı bilginize

• F

9 yaşındaki oğlumun ilk ortodonti muayenesi için Yasin Çamili’ye gittik ve gerçekten çok memnun kaldık. Kendisi hem profesyonel hem de çocuklarla iletişimi son derece nazik ve sabırlı bir doktor. Oğlumun diş yapısını detaylı bir şekilde inceledi ve bizi sürecin her aşaması hakkında bilgilendirdi. Klinik ortamı temiz ve ferah, çalışanlar da oldukça ilgili. Çocuklar için diş hekimi deneyimini olumlu hale getiren bir yer. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Muayene  •

• H

Kızım için dua teli takıldı ve tedavisi devam ediyor gayet memnunum hocamdan tafsiye ederim

• Uzm.Dr. Yasin Çamili Ortodonti Kliniği Diş Teli Tedavisi  •

Kızımın tel tedavisine başlamak için ilk randevumuzdu, görüşmeden çok memnun ve yeteri derecede bilgilenerek ayrıldık. Yasin beyin ilgisi ve açıklamaları ile tüm sorularımızın cevaplarını rahatlıkla aldık :)