bahçıvan mah. 3001 sok no:7 iç kapı no:10, gençlik sok dallas cafe yanı dilaveroğlu iş merkez, İpekyolu, Van 65300
h....k
Annemle ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim gerçekten ilgili bir doktor 2 3 defa gittim dolgu ve kanal için şuana kadar bir sorun yaşamadım tek sorun bazı dişlere kanal tedavisi yapmıyor annem de gayet memnun bi sorun yaşamadı
U
uğ...r
Yasin hocayı arkadaş tavsiyesi üzenine tanıdım mesleğine , hastasına duyduğu saygı gerçekten müthiş aldığımız hizmet on numara
n…....
Tedavi sürecim boyunca ilgisi, sabrı ve açıklayıcı yaklaşımıyla beni çok rahatlattı. Hem hijyen hem de işçilik açısından son derece özenli. Diş hekimi korkusu olanlar için kesinlikle doğru adres.
• Van Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •
Çok profesyonel bir hekim , tedavi hakkında detaylı bilgilendirme yapıp süreci kolay atlatmam için yapılması gereken herşeyi en ince ayrıntısına kadar söyledi.
Ş
ş ...k
Yaptirdiğim implant tedavisinden çok memnun kaldım
• Van Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •
Yasin Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasin Demir, Diş Hekimi.
Yasin Demir adresi nerede?Yasin Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- bahçıvan mah. 3001 sok no:7 iç kapı no:10 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasin Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasin Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yasin Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasin Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yasin Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yasin Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yasin Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.