0850… Ücret öğren

Yetişkin
Çocuk

Dermatoloji Randevusu

Yemliha Bozkurt Muayenehanesi

Belediye Evleri Dr.Sadık Ahmet Blv. 01170 Kat: 3 No: B24 Çukurova/Adana, Çukurova, Adana

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• B

İlk kez dudak dolgusu yaptırdım ve bu kadar doğal bir sonuç beklemiyordum. Hocanın ilgisi, bilgisi ve el becerisi gerçekten harika işlem sırasında kendimi güvende hissettim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Yemliha Bozkurt Muayenehanesi Dolgu  •

• R

Dudağımda bir önceki işlemden kalan yamukluk vardı Yemliha hoca tam orantılı ve isteğimin daha iyisini yaptı. Ayrıca botoks işlemi de yaptırdım bu kadar mı parlar ya inanılmaz…
    Mekanın temiz ve kaliteli oluşu da içime çok sindi.
    Önerdiği her şeyi dikkate alacağım çünkü önerileri yerinde ve en iyisi olacağına eminim
    Yemliha hocaya şans eseri gittim ve inanılmaz memnun kaldım.

• Yemliha Bozkurt Muayenehanesi Dolgu  •

• G

Çeneminin geride durması beni rahatsız ediyordu ve dudağım da sürekli kuru olduğu için görüntüsünden hoşlanmıyordum. Yemsin Bey hem çene dolgusu hem de dudak dolgusu işlemi uyguladı. Aynı zamanda alnımdaki ufak kırışıklıklar için botoks işlemi uyguladı. Memnun kaldım. Çevreme de öneririm ve önermeye de devam ediyorum.

• Ç

Yemliha Hoca'mıza çevremdekilerin önerileriyle ulaştım. Dudak dolgusu ve botoks yaptırdım; ikisinden de çok memnun kaldım. Hocamızın eli gerçekten çok hafif. İlgileri, güler yüzleri ve profesyonellikleri için kendisini ve ekibini herkese tavsiye ederim.

• P

Dr. Yemliha hocayı daha önce çok duymuştum. Dolgu eritme, tekrar dolgu yaptırma, Altın iğne gibi birçok işlemi yaptırıyorum ve inanılmaz memnunum. Daha önce göz altıma yanlış bir işlem sonucu Yemliha hocaya başvurdum ve beklediğimin daha ötesinde göz altımdan çok memnunum. Cildim için birçok işleme giriyorum; inanılmaz memnunum. Herkese tavsiye ederim.

•  •

DoktorTakvimi üzerinden Uzman Dr. Yemliha Bozkurt’a ulaşıp kol altı botoksu yaptırdım. Başta bazı tereddütlerim vardı, ancak ilk görüşmeden itibaren tüm endişelerim ortadan kalktı. Hocamız hem mesleki bilgisi hem de yaklaşımıyla gerçekten çok güven veriyor. Süreci detaylı şekilde anlattı, aklımda hiçbir soru işareti bırakmadı. İşlem son derece konforlu ve hızlı geçti. Beklediğimden çok daha rahat bir deneyim yaşadım. Sonuçtan ise fazlasıyla memnunum; hem etkisi çok başarılı oldu, hem de günlük hayat kalitem ciddi anlamda arttı. Kendisi işinde son derece titiz, ilgili ve profesyonel bir hekim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Böyle değerli bir hocayla tanışmış olmak benim için büyük bir şans.

•  •

Dr. Yemliha Bey'de mezoterapi işlemi yaptırdım ve son derece memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

• H

Bir arkadaş aracılığıyla ulaştım. Yüzümde kırışıklıklar vardı ve cilt kalitem kötüydü. Bana uygun işlemler planladı; sonuçlarından çok memnunum. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum.

•  •

Kendisi uzun zamandır hekimim; hem dermatoloji alanında hem de alternatif tedavilerde kendisinin görüşüne önem veririm. Kronik dermatit konusunda ve diş sıkmasıyla oluşan göz çevresi kararmaları konusunda düzenli olarak kendisinden tıbbi tedavi alıyorum. Memnuniyetimi her zaman kendisine de belirtiyorum; İstanbul'dan kalkıp Adana'ya gidiyorum, sırf kendisine olan güvenim ve işlemlerinin doğruluğuna olan hayranlığımdan. Artık kendimi başka bir hekime emanet edemem.

• B

Doktoruma arkadaş önerisiyle başvurdum. Gözaltı morluklarım için tedavi planlaması yapıldı. Gözaltı mezoterapisi işlemi uygulandı. Tedavi sürecim çok konforlu geçti; doktorum çok açıklayıcı şekilde bilgiler verdi ve gerekli yönlendirmeleri yaptı. Kesinlikle tavsiye ederim; işinin ehli bir hekimle tedavi sürecimi geçirdiğim için çok memnunum.