Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Atatürk Bul. Efor İş Merkezi 106 B Blok Kat:5 Ofis No:505, 68100 Aksaray, Aksaray Merkez, Aksaray 68100

Aile Danışmanlığı Randevusu

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Çocuğumuz son birkaç yıldır hem evde hem okulda kaygılar yaşıyordu. Okulda başıma bir şey gelecek korkusuyla okula gitmek istemiyordu. Her sabah kaygı krizleri yaşıyordu. Hep geç gitmek zorunda kalıyorduk. Bazı günler hiç gitmiyorduk. Evde de tablet kullanımından dolayı krizler yaşanıyordu. Bazen öfke patlamaları yaşanıyordu. Bunlardan dolayı destek almaya karar verdik. Terapi almaya başladıktan sonra okul ile ilgili kaygıları gittikçe azalarak en sonunda ortadan kalktı. Artık bir sorun yaşamadan kendi gelip gidebiliyor. Ayrıca evde de yaşadığı gece korkuları kaygıları ortadan kalktı. Özgüveni de arttığı için daha rahat arkadaş edinmeye başladı. Hem öğretmenlerine hem bize kendini daha rahat ifade etmeye başladı. Artık kendini zorlayan şeylerden ötürü ağlamak, kaçmak veya kriz çıkarmak yerine kendi çözümlerini bulmaya başladı. Çocuğunuz böyle sorunlar yaşıyorsa Yeşim Hanım’dan destek almanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

• Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Oyun Terapisi  •

• D

İşinde uzman çok sevecen sıcak ve samimi problemimize destekleriyle en kısa zamanda sonuca ulaştırdık. Başarılı güvenilir ve işinde kesinlikle uzman kişiler. Yönlendirmeleriyle bütün problemlerimizi ortadan kaldırdık. Çoçuğumun sevdiği bir ablası oldu kendi kısa sürece içinde ve birebir aile görüşmesiylede oğlum için doğru yöndedirmesiyle sorunumuzu çözmüş oldu kısa zamanda problemimiz ortadan kalktı herkese tavsiye ederim. Yakın cevreme ve yanıdıklarıma kesinlikle tavsiye ediyorum

• Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Oyun Terapisi  •