Psk. Dan.
Yeşim Atmaca
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Çocuk Gelişimi
Aksaray 1 adres
Atatürk Bul. Efor İş Merkezi 106 B Blok Kat:5 Ofis No:505, 68100 Aksaray, Aksaray Merkez, Aksaray 68100
Aile Danışmanlığı Randevusu
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
EMDR Terapi
Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Çocuğumuz son birkaç yıldır hem evde hem okulda kaygılar yaşıyordu. Okulda başıma bir şey gelecek korkusuyla okula gitmek istemiyordu. Her sabah kaygı krizleri yaşıyordu. Hep geç gitmek zorunda kalıyorduk. Bazı günler hiç gitmiyorduk. Evde de tablet kullanımından dolayı krizler yaşanıyordu. Bazen öfke patlamaları yaşanıyordu. Bunlardan dolayı destek almaya karar verdik. Terapi almaya başladıktan sonra okul ile ilgili kaygıları gittikçe azalarak en sonunda ortadan kalktı. Artık bir sorun yaşamadan kendi gelip gidebiliyor. Ayrıca evde de yaşadığı gece korkuları kaygıları ortadan kalktı. Özgüveni de arttığı için daha rahat arkadaş edinmeye başladı. Hem öğretmenlerine hem bize kendini daha rahat ifade etmeye başladı. Artık kendini zorlayan şeylerden ötürü ağlamak, kaçmak veya kriz çıkarmak yerine kendi çözümlerini bulmaya başladı. Çocuğunuz böyle sorunlar yaşıyorsa Yeşim Hanım’dan destek almanızı kesinlikle tavsiye ederiz.
• Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
d....ö
İşinde uzman çok sevecen sıcak ve samimi problemimize destekleriyle en kısa zamanda sonuca ulaştırdık. Başarılı güvenilir ve işinde kesinlikle uzman kişiler. Yönlendirmeleriyle bütün problemlerimizi ortadan kaldırdık. Çoçuğumun sevdiği bir ablası oldu kendi kısa sürece içinde ve birebir aile görüşmesiylede oğlum için doğru yöndedirmesiyle sorunumuzu çözmüş oldu kısa zamanda problemimiz ortadan kalktı herkese tavsiye ederim. Yakın cevreme ve yanıdıklarıma kesinlikle tavsiye ediyorum
• Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Oyun Terapisi •
Yeşim Atmaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeşim Atmaca, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Yeşim Atmaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi.
Yeşim Atmaca adresi nerede?Yeşim Atmaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bul. Efor İş Merkezi 106 B Blok Kat:5 Ofis No:505, 68100 Aksaray Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeşim Atmaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeşim Atmaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yeşim Atmaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeşim Atmaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeşim Atmaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yeşim Atmaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yeşim Atmaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.