Merhaba, ben Yeşim Merve KARADAĞ. Lisans öğrenimimi tam burslu olarak onur derecesi ile Biruni Üniversitesinde sonlandırdım.

Üniversite öğrenimim boyunca sosyal ve akademik olarak pek çok faaliyete katıldım. Alanımızda ilk olmak üzere Linguinfo dergisinde genel koordinatörlük, yazarlık ve grafik tasarım yaparak bilgimi geliştirdim. Aynı zamanda Dil ve Konuşma Terapisi Kulübünde aktif olarak 3 yıl boyunca yönetimde, 1 yıl başkanlık çalışmalarında bulundum. 1 adet TÜBiTAK projesi yürüttüm ve ek olarak danışman hocamın katkısıyla farklı çalışmalarda da bulundum.

Anaokulu, klinik ve rehabilitasyonlarda aktif olarak 4 yıl boyunca gözlem stajlarında bulundum. Okulumun anlaşmalı olduğu rehabilitasyon merkezinde ve klinikte uygulamalı olarak danışan kabulünde bulundum ve terapilerini gerçekleştirdim.

Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde uzmanlık eğitimime devam etmekte ve aktif olarak İstanbulda sahada görev almaktayım.

Eğitim ve Sertifikalarımdan Bazıları:

•DIR Floortime 201

•ETKİ-DİL: Etkileşim Temelli Grup Dil Müdahale Programı

•TEDİL: Türkçe Erken Dil Gelişim Testi

•TODİL: Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi

•Talktots Uzman Eğitimi: Gecikmiş Dil ve Konuşma Ebeveyn Eğitimi

•Otizmde Gestalt Dil Gelişiminin Doğal Dil Edinimi Protokolleri Kullanılarak Değerlendirilmesi

•Zihin Kuramı ve Testleri

• Sigortası olan hastalar

ASYA PSİKİYATRİ VE PSİKOTERAPİ

Çayır Caddesi, No:3 Kat:4, Ataşehir, İstanbul 34752

• G

27 aylık çocuğum az da olsa keimeleri vardı ama cümleleri yoktu.Karar verdim bi dil terapistinden yardım almaya ancak daha öncede böyle bi durumu eşim asla kabul etmedi.Ben de online olarak Yeşim hanımı tercih ettim ve yaklaşımı o kadar naif ve düzgündü ki bayıldım kendisine.6-7 haftalık görüşmelerimiz oldu daha 2. Haftasında oğlum beni tekrar etmelere başlamıştı bile.İyi ki diyorum benim ve oğlum için dönüşüm oldu Yeşim hocam çok tatlısınız öğrettiğiniz her şey çok kıymetli.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Emekleriniz için ben teşekkür ederim

• R

Yeşim hoca yaklaşık 4 ay birlikte kızımın çıkaramadığı sesler vardı çalıştık Sabrı güler yüzü benim için önemliydi tereddüt etmeden seans alabilirsiniz biz çok sevdik yeşim hocayı

Emekleriniz için ben teşekkür ederim

Yeşim Hanım ile yaklaşık 8–9 aydır oğlumla birlikte büyük bir memnuniyetle seanslarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte oğlumuzda çok güzel ve gözle görülür bir gelişme kaydedilmiştir. Konuşmaları artık daha anlaşılır hâle gelmiş, daha önce çıkaramadığı birçok sesi doğru şekilde telaffuz edebilir duruma gelmiştir.

Yeşim Hanım son derece ilgili, sevgi dolu ve samimi bir uzmandır. Çocuklarla iletişimi çok güçlüdür ve mesleki bilgi birikimi oldukça geniştir. Her çocuğun bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak özel etkinlikler hazırlamakta, gelişim sürecini titizlikle takip etmektedir. Seans süresini en verimli şekilde değerlendirerek çocuğa sabırla, anlayışla ve sevgiyle yaklaşmaktadır. Bu süreçte bizlere her zaman destek olmuş, ilgisini ve güler yüzünü eksik etmemiştir. İyi ki yollarımız kesişmiş ve Yeşim Hanım’ı tanımışız

• Online Danışmanlık Randevu  •

Dkt. Yeşim Merve Karadağ

Değerli yorumunuz ve emekleriniz için ben teşekkür ederim

Yeşim Hoca ile 6 ay önce çalışma fırsatı bulmuştuk kızım 2.5 yaşındaydı ve kelime sayısı yok sayılırdı sadece 10 kelimesi vardı çalışmaya başladıktan sonra bize nasıl oyun oynayabileceğimizi öğretti gözle görülür bi ilerleme oldu seanslarda kendisi de oyun üzerinden tekrar ettiriyordu şehir değiştirmek zorunda kaldık ama öğrendiğim yöntemleri uygulamaya devam ettim şimdi 3 yaşında ve uzun cümleler kurabiliyor kelime bilgisi çok fazla agresifliği azaldı daha uyumlu iletişim kurabiliyoruz çok nazik ve bildiği her şeyi aktarmaya çalışan bir eğitmen Yeşim Hoca devam edemesek bile uygulamaya devam edince faydasını gördüm

Dkt. Yeşim Merve Karadağ

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

• M

Merve hanımla 4 haftalık dil gelişimi semineri aldık, bu süreçte videolarımıza ayrıntılı açıklamaları , önerilerde bulunması , örneklerle anlatması beni daha çok aydınlattı . Stratejileri ile neleri doğru neleri yanlış yaptığımı anladım bize çok şey kattı. İyiki Merve hanımla yollarımız kesişmiş şuanda bebeğim seminere katıldığım andan çok çok ileri seviyede bu Merve hanımın destekleri sayesinde .

• Online Danışmanlık Diğer  •

Dkt. Yeşim Merve Karadağ

Değerli yorumunuz ve emekleriniz için çok teşekkür ederim

• N

merhabalar yeşim hanımla çocuğumda seçici konuşmazlık vardı oyun terapistiyle başlayıp dil terapıstı yeşim hanımla devam ettik ve çok güzel ilerleme kaydettik gerçekten iyiki oğlumun hayatına dokundu şuanda bıraktık ve gayet iyi bir yol kat ettik sizi çok sevıyoruz

Dkt. Yeşim Merve Karadağ

Ben de ilginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim

• Z

Yeşim Hanım’a yakın bir dostumuzun yönlendirmesi sonucu ulaştık. Kendisi yapmış olduğu işte çok ilgili ve titiz çalışıyor. Her durumu değerlendirerek bizimle iletişim kurdu. Çocuğum 3 yaşında ben ve eşim haricinde anlaşılmıyor ve anlaşılmayınca çok fazla hırçınlaşıyor. 6 aydır birlikte çalışıyoruz başlangıçta kelime sayısı da azdı ama şu an 5-6 kelimeli cümle söyleyebiliyor. Şimdi 2 hafta arayla görüşüyoruz ve katkısını görüyorum. Çevremiz de çocuğumun anlaşılmasının arttığını söylüyor

Teşekkürler

• D

Yeşim Hanım ile tanıştığımıza çok mutluyuz güler yüzlü tatlı öğretmenimiz bize seslerde yardımcı oldu kızım k, l, r, ş, s, g seslerini çıkaramıyordu Yeşim Hanım bu sesleri öğretti ve kızımın başarı kaygısını da yatıştırdı tatlı dille kızımı ödevlerini yapmaya ve dersini çalışmaya ikna etti seanslarda kahkahasını duymak beni de çok sakinleştirdi her konuda güvenerek öneririm kendisini

• G

Otizm tanısına sahip oğlum için floortime terapisi alıyoruz seans sonunda videolarla evde uygulamamızı istiyor çocuğumu duyusal olarak daha iyi tanımaya başladım ne yin iyi gelip neyin iyi gelmediğini daha iyi farkedebiliyorum göz temasımız arttı Yeşim Hanımın dah a önce söylemiş olduğu birlikteliğin arttığını gördüm seanslara devam ediyoruz oğlum Yeşim Hanıma gideceğimizi söyleyince hızlıca hazırlanmaya başlıyor bu durum da beni çok mutlu ediyor çünkü öncesinde masa başında eğitimde seanslara gitmekte çok zorlanıyorduk şu an bizim için her şey yolunda gidiyor

• B

Bize katiginiz ilgi sevgi pahabicilemez oğlumda çok güzel ilerlemeler gördüm iletişim kurmak dinlemek dediğim bazı komutları alma oturma gbi iyki tanimisiz sizi