- Migren
- Vertigo
- Covid19
Mimarsinan, Atatürk Bulvarı No:257 Lotus Evleri Kat:4 Kapı: 26, Atakum, Samsun 55200
Aile Hekimliği Randevusu
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi
Sevgili yıldız hocama massater botoks işlemi için gittim. İlk kez bu tarz bir işlem yaptıracağım için iyice araştırarak kendisinde karar kıldım. Öncelikle iletişim becerisi çok iyi bir hekim sizi ilk dakikadan rahatlatıp güven veriyor. Eli inanılmaz hafif hiç bir ağrı hissetmedim işlem anında. Ve en önemlisi sonuçtan çook memnun kaldım aşırı diş sıkmadan kaynaklı baş ağrılarım geçti yüzüm eski formuna döndü ve inceldi. Sözün özü iyi ki Yıldız hocam var ve iyi ki onu buldum artık bırakmam
m ...a
Yıldız hanımı şans eseri buldum ve iyiki diyorum dudak dolgusu için gitmiştim çok güler yüzlü ve ilgiliydi
• Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi • Dudak Dolgusu •
Dudak dolgusu ve botoks yaptırdım inanılmaz memnun kaldım yıldız hanımın güleryüzlülügü ve ilgisine diyecek yok zaten
Dr hanıma dudak dolgusu ve botoks yaptırdım. Öncelikle mükemmel bir insan. İşinde de ehli biri son derece güvenerek gidebilirsiniz
g....
Yıldız Hanım’ı tesadüfen internetten buldum ve gittiğimde ne kadar doğru bir tercih yaptırdığımı anladım. Gittiğinizde sizleri dinliyor isteklerinizi dikkate alıyor ve gerçekten yaklaşımı aşırı iyi dudak dolgusunda 5,6 senedir korkan ben Yıldız Hanım sayesinde bu korkumu aştım. Eli öyle hafif ki. Dudak dolgusunda zaten inanılmaz başarılı . Yaptığı işlemden çok memnun kaldım. 1 ml dozumun yarısını bir sonraki kontrol seansına bıraktı daha güzel olması dsha şekilli olması için. Ben bayıldım . Asistanı da en az kendisi kadar güzel tatlı dilli ve harika yonlendiriciydi. Ben çok memnun kaldım. Bundan sonra tüm işlemlerim Yıldız Hanım’da olacak . İyi ki tanıdım .
e....a
Yıldız hanım çok pozitif ve güler yüzlü bir hekim. İşini severek yaptığı çok belli aynı zamanda çok da başarılı. Botoks işlemim için çok memnun kaldım.
de...n
Yildiz hanima dudak dolgusu icin gittim, hayatimda bu kadar tatli bir insanla tanismadim. Cok guler yuzlu ve islemler hakkinda cok detayli bilgiler verdi, eli de cok hafifti hic canim acimadi. Tekrar tekrar gidecegim bir klinik oldu.
eb...m
Yıldız hanima bayildim. Arkadasimin onerisiyle gittim kendisi asiri tatlı sempatik bir doktor yüzündeki enerji zaten insana olumlu hissettiriyor. Dudak dolgusu yaptırdım ve bayıldım aşırı doğal oldu iki senedir keşke yıldız Hanım’ı tanıyıp baştan ona gelmek isterdim ilgisi alakası çalışanları hepsi çok titiz ve çok işinde başarılılar şimdiden mutluyum her şey için çok memnun ayrıldım
me...
Diplomasının hakkını veren bir hekim , gerek Güleryüzü gerek bilgilendirici tedavi süreci ve steril pırıl pırıl ortamı gönül rahatlığı ile gidip tedavinizi yaptırabilirsiniz kendisine ozon terapi ve hacamat yaptırdım gayet memnun kaldım
• Uzm. Dr. Yıldız Kıraç Medikal Estetik ve Bütüncül Tıp Merkezi • Hacamat (Kupa) Tedavisi •
a....k
Kendim araştırarak tesadüfen buldum. 3 aydır gidiyorum hala devam ediyorum. Biyolojik lifting hizmeti aldım. Olumlu sonuçlandı. Kendisi pozitif enerjili biri hastayla iletişim çok iyi. Ben çok memnunum.
Yıldız Kıraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yıldız Kıraç, Aile Hekimliği, Kupa Terapi (Hacamat). Size Yıldız Kıraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Hekimliği Randevusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Mezoterapi, Normal Randevu, Ozon Terapi, Botoks, Dolgu, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu.
Yıldız Kıraç adresi nerede?Yıldız Kıraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan, Atatürk Bulvarı No:257 Lotus Evleri Kat:4 Kapı: 26 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yıldız Kıraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yıldız Kıraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yıldız Kıraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yıldız Kıraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yıldız Kıraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yıldız Kıraç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yıldız Kıraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Yıldız Kıraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.