Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Anamur / MERSİN, Bozyazı, Mersin 33000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...k
bende sizinle aynı sitedeyim ve sizin gizli bir hayranınızım bende gecen ay yeğenimi getirdim ilk önce çokk yakışıklısınız ve cok tatlısınız doktorlunuza gelince çook iyi bir doktorsunuz
I
i̇...n
Sayın hocam nasılsınız ben Adanadan ismail Başalan Abdullah Nebi başalanın babasıyım Adana Seyhan Tıp merkezinde muayene oluyodu halada arada sırada oraya gidiyoruz sizden çok mennun kaldık oğlum ise 3 yaşına doğru ilerliyor sevgiyle kalın iş hayatınızda başarılar diliyorum.
I
is...z
Nihayet Anamur iyi bir çocuk doktoruna kavuşmuş.
Yücel Yücetürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yücel Yücetürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Yücel Yücetürk adresi nerede?Yücel Yücetürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Anamur / MERSİN Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yücel Yücetürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yücel Yücetürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yücel Yücetürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yücel Yücetürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yücel Yücetürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yücel Yücetürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yücel Yücetürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla