Batıkent Mahallesi 74. Caddesi No:5 Begonyam Konutları B Blok, Şehitkamil 27500
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay...n
bizim aile hekimimiz ...çok süper bir doktordur. hem insan olarak hem de meslek açısından 10 numara bir bir doktor.tNIIDĞIM HERKESE ÖNERDİM KENDİSİNİ HERKES DE MEMNUN OLDU. GELİP BANA TEŞEKKÜR ETTİLER.
ay...k
çok iyi niyetli ve bilgilibir doktor...insan odaklı çalışan hekimlerdendir. öneriyorum...hastalığımla ilgili bir çok doktora gittim teşhis koyamadılar . yusuf ey yazdığı tek ilaçla iyileştim..teşekkür eederimkendisine..
Yusuf Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Coşkun, Pratisyen.
Yusuf Coşkun adresi nerede?Yusuf Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mahallesi 74. Caddesi No:5 Begonyam Konutları B Blok Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yusuf Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler