Merhaba, ben Psikolojik Danışman Çağlar Yusuf Koç.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Bireylerin yaşamlarında tekrar eden döngüleri, içsel çatışmaları ve kök nedenleri anlamanın, kalıcı bir iyileşme için temel olduğuna inanıyorum.
Seanslarımda daha çok dinamik ve analitik bir çerçeveden beslenerek çalışıyorum. Amacım, danışanlarımın kendi iç dünyalarını keşfetmelerine, savunma mekanizmalarını fark etmelerine ve geçmişin bugüne olan etkilerini güvenli, yargısız bir alanda çözümlemelerine eşlik etmektir.
Bireysel farkındalığınızı artırmak ve kendinize doğru derin bir yolculuğa çıkmak isterseniz, bu süreçte size yol arkadaşlığı yapmaktan memnuniyet duyarım.
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Yusuf Koç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yusuf Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Koç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Yusuf Koç adresi nerede?Yusuf Koç adresini belirtmedi. Yusuf Koç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Yusuf Koç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Yusuf Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.