Giresun Merkez , Giresun
bi...n
Masater botoksu için doktor beyin kliniğine başvurdum. Diş sıkma problemi yaşıyordum. Bir seans ve iki kontrol olacak şekilde toplamda üç kez enjeksiyon yapıldı. Maalesef üç enjeksiyonda da hiçbir fayda görmedim. Kliniği aradım ilgileneceğiz sizi arayacağız dediler ancak hiçbir geri dönüş yapılmadı.
• Hacısiyam, Kavcı İş Merkezi, Fatih Cd. No: 49/3 • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
em...r
Doktor beye lokal yaptırdım.Eli çabuk ve bir o kadar da titiz ve düzgün.Kendisini tebrik ve teşekkür ediyorum.Başarılarının devamını dilerim
ay...e
öncelikle doktor beye gösterdiği ilgi ve başarılı operasyonundan dolayı teşekkür ederim. başarılarının devamını dilerim.
Yusuf Ödemiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Ödemiş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Yusuf Ödemiş adresi nerede?Yusuf Ödemiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Ödemiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Ödemiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Ödemiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Ödemiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Ödemiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Ödemiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Yusuf Ödemiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.