Kendinize bir iyilik yapın ruh sağlığınıza bakmayi ihmal etmeyin.EN ÖNEMLİ PARÇAMIZ MENTAL SAĞLIĞIMIZ...
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sigortası olan hastalar
BATIKENT MAH. 09094 NOLU CAD. F BLOK SİTESİ DÖRT MEVSİM EVLER NO: 10 İÇ KAPI NO: 8, Şehitkamil, Gaziantep
yüz yüze görüşme
BATIKENT MAH. 09094 NOLU CAD. F BLOK SİTESİ DÖRT MEVSİM EVLER NO: 10 İÇ KAPI NO: 8, Gaziantep
bu...
Şüphecilik emin olamama gibi problemlerim vardı Psikolog Hanım psikoterapi uyguladı ve problemlerimde belirgin bir şekilde azalma oldu
e ...ö
Psikoloğumuzla yaptığım
Görüşmeler sonrasında hayata bakış açım biraz daha olumlu hale gelmiş olup
Görüşme sonrasında daha güzel düşünceler içerisinde oldum
Umut ediyorum ki bağımlılık ve takıntı sürecim daha pozitif olacaktır.
Herkese tavsiyem sonsuzdur..• yüz yüze görüşme • •
i.....
Tırnak yeme ve odaklanma sorunlarım vardı. Şara hanımın online seansta ilgili samimi ve güleryüzlü tavırları beni mutlu etti.sımdı daha rahatım.Bu tür sorunlar yaşayan arkadaşlara psikolog şara hanımı öneririm.
çok teşekkürler
O
oz...
Şara hanım online terapi sırasında sınav kaygılarımın giderilmesinde önemli etken oldu.
Tüm sınav kaygısı hisseden arkadaşlara piskoluğumuzu öneririm. Şu anda önümdeki sınavlara daha rahat girebiliyorum.• yüz yüze görüşme • •
teşekkür ediyorum
a....)
Kardeş kıskançlığı nedeniyle terapiye başvurdum. İki seans aldık. Bir süre ara verdik, ödevler verdi ve tekrar devam edeceğiz. Gözle görülür az da olsa değişim var şu an. İlgisi ve alakası çok iyi, uzmanımızın. Çok beğendim, memnunum kendisinden.
teşekkür ediyorum
Sigara bağımlılığı ve takıntılarımdan sizinle yapmış olduğum görüşmeler sayesinde çok destek aldım.çevremdeki bağımlılık ve takıntı yaşayan insanlara öneririm.
Ş
ş.....
Günlük hayatımda sürekli kontrol etme durumum artık hayatımı olumsuz etkiliyordu kendisiyle yaptığım görüşmelerden çok destek aldım ve etkili oldu çevremde takıntı yaşayan insanlara öneririm
çok teşekkür ediyorum
Elif Şara Topaktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Şara Topaktaş, Psikoloji. Size Elif Şara Topaktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Elif Şara Topaktaş adresi nerede?Elif Şara Topaktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- BATIKENT MAH. 09094 NOLU CAD. F BLOK SİTESİ DÖRT MEVSİM EVLER NO: 10 İÇ KAPI NO: 8 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Şara Topaktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Şara Topaktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Şara Topaktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Şara Topaktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Şara Topaktaş hangi dilleri konuşuyor?Elif Şara Topaktaş ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Şara Topaktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Şara Topaktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Şara Topaktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Şara Topaktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Şara Topaktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Şara Topaktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Şara Topaktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.