Psk. Zehra Korkmazer

Psikoloji · Daha fazla

Nevşehir 1 adres

Kapadokya Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun olmuştur. Psikoloji lisans eğitimi esnasında Erasmus Programı kapsamında Hırvatistan'ın Osijek Üniversitesinde eğitim almıştır. İnsanların toplumsal yapılarını anlamak ve psikolojiyle entegre etmek amacıyla aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimini
sürdürmektedir. Ebru Şalcıoğlu'ndan İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi almıştır. Ayrıca, mesleki gelişimini desteklemek amacıyla farklı birçok eğitim almış ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ekolü ile danışmanlık vermektedir.

Nevşehir 50100

• M

Yıllarca farklı yöntemler denedim, birçok uzmana gittim ama bir türlü gerçek anlamda ilerleme kaydedemedim. Zehra Hanım ile terapiye başladıktan sonra ilk kez gerçekten anlaşıldığımı ve sürecin bana uygun şekilde ilerlediğini hissettim. Bilgisi, yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde sonunda kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İyi ki tanışmışız.

• Bireysel Terapi  •

Terapiye başlama konusunda çok kararsızdım ama Zehra Hanım sayesinde bu süreç beklediğimden çok daha rahat ve güven verici oldu seanslar ilerledikçe kaygılarımın eskisi kadar beni kontrol etmediğini fark ettim ve bu sürece başladığım için gerçekten mutluyum iyi ki yollarımız kesişmiş

• başka bir yer Diğer  •