1968 yılında İzmir'de doğdum. İzmir Atatürk lisesini (1984-1987) bitirdim. 1987 yılında İzmir Dokuz Eylül Üni. Tıp Fakültesine başladım. Tıp fakültesinden 1993 yılında mezun oldum. 1999 yılında Mersin Ü. Tıp Fakültesi genel cerrahi bölümünde asistanlığa başladım. 2004 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi bölümünden Genel Cerrahi uzmanı olarak ihtisasımı tamamladım.Mersin Medikal Park Hastanesinde görev yapmaktayım.

VM Medical Park Mersin Hastanesi

Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli 33200

• T

3 kasım 2025 sol kasık fıtığı açık ameliyat oldum, başarılı geçti, Zekai bey her açıdan çok iyi ve ilgili bir doktor, her yönü ile tavsiye edebilirim, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. İki hafta sonra işe geri döndüm.

• O

Zekai hocam apandisit ameliyatımı yaptı. hiç bir sorun yaşamadım çok cana yakın çok yardımcı oldu çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.

• H

Hocamızı Safra kesesi ve göbek fıtığı ameliyatıyla tanıma fırsatı buldum çok güven veren ve işinde çok başarılı bir hekim beni çok rahatlattı hem güler yüzlü olması her soruya içtenlikle ve samimiyetle cevapladı ameliyat sonrasında da süreci kontrollü, düzenli ve rahat bir şekilde ilerlemesini sağladı çok memnun kaldım sayesinde süreci rahat ve güzel bir şekilde tamamladım.

• VM Medical Park Mersin Hastanesi Diğer  •

Safra Kesesi Ameliyatı sürecimde sadece tıbbi olarak değil, manevi olarak da yanımda oldu. Maddiyattan çok hastasının iyiliğine önem veren, işini gerçekten kalpten yapan bir doktor. Hem bilgisiyle hem insanlığıyla güven veren biri. Her şey için minnettarım .”

• Y

Mide bölgemde çok fazla ağrılarım oluyordu Doktor bey Safra kesesinden olduğunu söyledi, beni çok iyi yönlendirdi , acil olarak programının arasına dahil ederek ameliyatımı yaptı , ameliyatım güzel geçti şikayetlerimden kurtuldum.

• VM Medical Park Mersin Hastanesi Diğer  •

Yaklaşık 10 gün önce hemoroid ameliyatı oldum. Bu süreç benim için oldukça kaygı verici ve zorlu olabilirdi; fakat doktor bey sayesinde kendimi güvende hissettim. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm aşamalarda bana detaylı açıklamalar yaparak süreci anlaşılır kıldı. Nazik ve sabırlı tavırları, sorularımı her zaman içtenlikle yanıtlaması ve sürekli iletişimde olması, iyileşme sürecimi çok daha rahat geçirmeme yardımcı oldu.

• VM Medical Park Mersin Hastanesi Diğer  •

Hocamızı safra kesesi ameliyatım sayesinde tanıma fırsatı buldum. Alanında son derece bilgili, tecrübeli ve hastalarıyla yakından ilgilenen bir hekim. Ameliyat öncesinde tüm süreci sabırla anlatarak bana büyük bir güven verdi, ameliyat sonrasında ise düzenli kontrollerle sürecin sağlıklı ilerlemesini sağladı. İletişimi güçlü, güler yüzlü ve her soruma içtenlikle cevap veren bir yaklaşımı var. Hem profesyonelliği hem de insani yönüyle çok memnun kaldım.

• Y

Zekai hocam, güler yüzlü ilgili bir doktordur Kasık fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi.Sosyal hayatıma sayesinde hızlı bir şekilde döndüm.iyki varsınız

• M

Zekai hocaya kıl dönmesi problemim için gitmiştim, kendisi fenol yöntem ile cerrahi müdahalede bulundu ve hastalığımın sorunsuz çözülmesine vesile oldu. Daha öncede aynı hastalıktan farklı bir operasyon geçirmiştim, fakat zekai hoca sayesinde daha önceki operasyona kıyasla cok daha hızlı ve zahmetsiz bir süreçle iyileştim, kendisi iyi bir hekim ve bundan da öte iyi bir insan.

• C

Zekai Beye eşimin kasık fıtığı ameliyatı sebebiyle gittik. Kendisinin iletişimi, sizi bilgilendirmesi, güler yüzü çok memnun kalmamıza vesile oldu.