Adana Şehir Hastanesi

Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1, Yüreğir 01110

• H

10.02.2016 yılında ameliyat oldum boynumdan C2 den ameliyat oldum hocamın ellerine sağlık Allah uzun ömürler versin...COK MEMNUN KALDİM

• N

Bundan 4 gün önce annemin ameliyatına girdi Zeki hoca annemde beyincik sarkması vardı ameliyat öncesi servisde yatıyordu annem geldi ameliyatın nasıl olacağını sürecin nasıl işleyeceğini anlattı detaylıca çok yoğun olmasına rağmen hastalarıyla ilgileniyor konuşuyor güler yüzlü samimi bir doktor o olmadığı zamanlarda da asistan doktorlar vardı onlarda gayet ilgiliydi

• G

Allah razı olsun Zeki Hocamdan annemin yaşından dolayi kimsenin yapmak istemediği ameliyatı başarılı bir şekilde yapti astım ve parkinsonu vardı. Bel fıtığı ameliyatı ve bel kaymasından dolayı platin atıldı.Başarılı, ilgili, dürüst, merhametli, işinin ehli, hasta yakınlarına ve hastaya yaklaşımı gerekli bilgiyi vermesi aklıma gelmeyen çok fazla güzel özelliği olan sayın doktorumuza gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.

• D

Zeki hocam insanlığı başta olmak üzere hastalarıyla iletişimi çok iyi ve işinde profesyonel bir insana hakikaten hekimliğinin yanı sıra insan gibi insan hastalarına yaklaşımı olsun her şeyiyle çok iyi bir uzman. Ben boyun fıtığı ameliyatı oldum 2. Ayıma yaklaşıyorum ve çok iyi hissediyorum çok şükür beni sağlığıma kavuşturdu daha da iyi olacağım sayesinde iyi ki varsınız hocam iyi ki karşıma çıktınız herkese tavsiye ediyorum canım hocamı Allah bin kez razı olsun sizden ailenizle sevdiklerinizle sağlıklı mutlu ve huzurlu güzel yıllarınız olsun Allah sizin gibi doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin iyi ki ama iyi ki varsınız

• Adana Şehir Hastanesi Diğer  •

11.05.2023 tarihinde Zeki BOĞA bey'e bel fıtığı ameliyat oldum. Kendisi muayene ederken gereken açıklamayı yapması beni çok memnun etti ve rahatlattı. Bugün ameliyat sonrası sekizinci günüm ve gayet iyiyim yuruyebiliyorum bacağıma vuran ağrılarım gitti. Çok memnun kaldım Allah razı olsun

• Adana Seyhan Devlet Hastanesi Diğer  •

Zeki boğa doktorum çok ilgili ve alakalı kendisinden razıyım bel fıtığı ameliyatı oldum bugün 2. Günüm pozitif yorumları gerçekten mükemmel kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum kimsenin aklında soru işareti kalmasın bel fıtığı ameliyatı riskli bir ameliyat fakat önce ALLAH'a sonra zeki boğaya güvenin gerisine karışmayın....

• başka bir yer Diğer  •

• R

Öncelikle allah razı olsun beni ayaklandirdi çok tecrübeli kendisi ve ekibi belime 4 platin takıldı hepsinden razıyım allah ta onlardan razi olsun

• başka bir yer Bel kaymasi ve kirik  •

• Zeki beye oncellikle tesekkurlerimi sunarim 8 gundur onceden bel fitigi nedeniyle ameliyat oldum bana ve aileme olan pozitif davranisinizi takdir ederim

• M

zeki beye öncelikle teşekkürlerimi sunarım ben 3 yıl önce bel kayması nedeniyle amaliyat oldum zeki beyin bana ve aileme olan davranışı taktire değer ben şimdi iyiyim rahatca yürüyebiliyorum hastalarınıza değer verdiğiniz için teşekkürler zeki bey

• M

çalışkan işini seven ve hasta ile iletişim kurabilen ve işini çok iyi yapan doktor fıtık ameliyatı hem çok iyi hemde çok kısa sürede iyileşip sağlıklı hayatıma döndüm teşekkürler

Profili düzenle veya yönet