Dikilitaş Mah. 3.Cami Sok. Uşak 5 Nolu Sağlık Ocağı, Uşak 64100
İsmetpaşa Cad.Tiritoğlu İşh.Kat:2, Uşak
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...ç
Elimde sigil vardi 4 haftada kesin cozum yapti çok tesekkur ederim O kadar doktora gittim hicbiri zeki bey kadar etkili ilac tedavisi veren olmadi Allah ondan razi olsun DOKTOR kelimesini hakkenden biri cok tesekkur ederim ona
• başka bir yer • Diğer •
bu...4
Ellerimde sedef vardı bir sürü doktora gittim malesef daha kötüye gitti ellerimi kullanamaz hale geldim zeki beyi duyunca ona gittim 3 haftanın içinde gözle görülür bir iyileşme var kendisine çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
• Zeki Tirnavi Muayenehanesi • Ellerimdeki sedef •
Zeki Tirnavi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Tirnavi, Pratisyen.
Zeki Tirnavi adresi nerede?Zeki Tirnavi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. 3.Cami Sok. Uşak 5 Nolu Sağlık Ocağı Uşak
- İsmetpaşa Cad.Tiritoğlu İşh.Kat:2 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Tirnavi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Tirnavi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeki Tirnavi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Tirnavi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Tirnavi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Tirnavi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeki Tirnavi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uşak civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar