Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510
Medicana Hastanesi'nde tiroid ultrasonu işlemimi ışık hızında tamamlayan doktor, bu kadar hızlı hareket etmesi zaten dikkatimi çekmişti. Raporunda tek 8mm'lik vertikal oryantasyonlu nodül olarak belirtilen bulgunun, kendi doktorumun hemen biyopsi işlemi öncesinde nodülü görmek istemesi üzerine incelemesi sonucunda iki ayrı 4 mm'den küçük nodül olduğu ve vertikal oryantaston olmadığı ortaya çıktı. Hepimiz meslek hayatımızda hata yapıyoruz, ama böylesi kısa süreli bir incelemenin yanlış yönlendirmeye ve gereksiz stres yaşamama neden olduğunu belirtmek isterim. Daha dikkatli ve özenli olunmasının hastalar açısından daha önemli olduğunu düşünüyorum. Neredeyse gereksiz yere biyopsi olacaktım. Bütün hastaların bu kadar yüzeysel ve hızlı incelemeden fazlasını hakettiğini düşünüyorum.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Zekiye Safinur Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekiye Safinur Keskin, Radyoloji.
Zekiye Safinur Keskin adresi nerede?Zekiye Safinur Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekiye Safinur Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekiye Safinur Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zekiye Safinur Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekiye Safinur Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekiye Safinur Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekiye Safinur Keskin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zekiye Safinur Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.