Mesleki yolculuğuma İzmir Tınaztepe Üniversitesi’nde aldığım nitelikli eğitimle başladım. Lisans eğitimim ve staj dönemim boyunca; üniversite bünyesindeki Sağlıklı Yaşam Merkezleri, çeşitli özel/devlet hastaneleri ve rehabilitasyon merkezlerinde stajyer terapist olarak görev alarak çok sayıda vaka deneyimleme fırsatı buldum.

Dilin yapısal özelliklerine olan hassasiyetimle, her danışanımın bireysel ihtiyaçlarına odaklanan, bilimsel temelli ve bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum.

Amacım, iletişim engellerini birlikte aşarak yaşam kalitenizi artırmak ve bu süreçte size en sağlıklı rehberliği sunmaktır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Röportaj

Uşak Dil ve Konuşma Terapisti Zekiye Selin EROL

1. Pırlanta Caddesi No:118/A, Uşak 64200

• Sigortası olan hastalar

• F

merhaba oncelikle biz kekelikten dolayi gitdiyoruz biz cok memnunuz cok anlayisli biri ve elinden ne geliyorsa her zaman fazlasini yapmaya calisiyo

• Uşak Dil ve Konuşma Terapisti Zekiye Selin EROL Diğer  •

• Ş

Selin Hanım'dan çok memnunum. Kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Oğlum da anlaşılır konuşmayı desteklemek amacıyla başladık. Büyük bir ilerleme kaydettik, ailece çok memnunuz.

•  •

Ortak tanıdıklarımız sayesinde ulaştık. Kızım 3 yaşında olmasına rağmen cümle kurarak konuşmada problem yaşıyordu. Selin Hanım'ın çalışmaları sayesinde şu anda daha işlevsel konuşabiliyor.

•  •