Dt Zeynep Dinç,Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden aldığı eğitim ve edindiği klinik tecrübe ile hastalarına hizmet vermektedir. Güncel tedavi protokollerini ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bir diş hekimi olarak, şu anda kurucusu olduğu özel muayenehanesinde hasta kabulüne devam etmektedir. Önceliği; hasta konforu, koruyucu hekimlik ve estetik yaklaşımlardır.
İncilli Mah. Atatürk Bulvarı Özkanlar Apartmanı No:36/1, Karasu, Sakarya, Karasu 54500
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dt.Zeynep Dinç Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dt.Zeynep Dinç Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
b...
Diş doktorumuz Zeynep Hanım'a bir tanıdığımızın tavsiyesiyle ulaştık. Kızımın dişinde ağrı olduğu için başvurmuştuk. Dişinde çürük olduğunu öğrendik. Tedaviye başlamadan önce kızımın kendini hazır hissetmesini bekledi. Süreç boyunca sakin ve nazik bir şekilde ilerlediği için kızım kendini güvende hissetti.
Uygulanan tedavi aşamalarını sade ve anlaşılır biçimde anlattı; bizim için gayet rahatlatıcı bir durumdu, açıkçası. Kesinlikle tavsiye ederim. Kızım, doktor hanımın nazik ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde korkusunu aştığını düşünüyorum. Hem iletişimi hem de çalışma şeklinden gayet memnunum.• • •
Doktor Hanıma bir arkadaş tavsiyesi üzerine diş taşı temizliği yaptırdım. Doktor Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Muayenehane çok temiz ve sakin. İşlem acısız ve çok rahat geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
a...
Çok korkuyordum. Diş taşı ve dolgu işlemi yaptırdım. Zeynep Hanım gerçekten çok ilgili, beni çok rahatlattı. Bütün korkularım geçti. Tavsiye ediyorum.
s...
Zeynep Hanım'a kanal tedavisi ve köprü işlemi yaptırdım, çok memnunum. Ağrısız ve çok rahat bir tedaviydi. İlgi, alakası ve açıklamaları çok güzeldi. Tavsiye ediyorum.
Zeynep Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Dinç, Diş Hekimi. Size Zeynep Dinç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi.
Zeynep Dinç adresi nerede?Zeynep Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilli Mah. Atatürk Bulvarı Özkanlar Apartmanı No:36/1, Karasu, Sakarya Karasu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Dinç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Dinç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Dinç hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Dinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Dinç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Dinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeynep Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Dinç hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Dinç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.